Life

Ramona Olaru, o nouă glumă la Neatza cu Răzvan și Dani: “Trebuie să aștepți”

Ramona Olaru, o nouă glumă la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a spus asistenta TV de data aceasta. Toată lumea s-a amuzat.
15.03.2024 | 14:49
Ramona Olaru o noua gluma la Neatza cu Razvan si Dani Trebuie sa astepti
Ce glumă a spus Ramona Olaru la Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a spus o nouă glumă la Antena 1, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta TV le-a dat un “sfat” prețios celor care se îndrăgostesc.

Ramona Olaru a spus o nouă glumă la Neatza cu Răzvan și Dani

Ca de fiecare dată, replicile amuzante spuse de Ramona Olaru au stârnit râsetele colegilor ei de platou în această dimineață. Nu de puține ori, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a destins atmosfera cu glumele sale.

ADVERTISEMENT

De această dată, Ramona Olaru a făcut o glumă pe seama îndrăgostiților. Vedeta a spus ce este de făcut atunci când unei persoane îi place de altcineva. “Sfatul” oferit de prezentatoare a amuzat pe toată lumea.

Astfel, asistenta TV a spus că cei care se îndrăgostesc cu adevărat trebuie să aștepte, dar nu să aibă o relație cu persoana respectivă, ci să-i treacă sentimentele.

ADVERTISEMENT

“În ziua de astăzi, dacă îți place într-adevăr de cineva, trebuie să aștepți… să aștepți să-ți treacă”, este gluma spusă de Ramona Olaru la matinalul difuzat la Antena 1.

Zilele trecute, vedeta a făcut o altă glumă despre îndrăgostiți. Aceasta s-a referit la un anumit gest pe care îl fac cuplurile, și anume acela de a-și scrie inițialele pe copaci, folosind obiecte ascuțite.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a spus că nu vede nimic romantic în acest gest ci, din contră, îi este groază să se gândească la faptul că oamenii merg la întâlniri cu cuțitul la ei.

“Eu când văd numele îndrăgostiților scrijelite pe copaci, nu mă gândesc ‘Doamne, ce îndrăgostiți sunt ăștia’, mă apucă frica atunci când mă gândesc câți umblă la ei cu un briceag, atât femei, cât și bărbați”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a făcut multe glume de-a lungul timpului, la Antena 1

Ramona Olaru este o prezență plăcută pe micile ecrane, mai ales că are un simț al umorului foarte dezvoltat și reușește să aducă buna dispoziție printre colegi, dar și printre telespectatori.

În urmă cu aproape două săptămâni, Ramona Olaru a vorbit despre ce postează unele persoane pe rețelele sociale. Vedeta s-a referit mai ales la cei care postează lucruri prin care dau de înțeles că au mulți bani.

“Eu dacă postez pe Instagram mesaje sau filmuțele triste, nu înseamnă că sufăr. Așa cum nici voi dacă vă postați milionari sau șmecheri nu sunteți. Sunteți ultimii fraieri sau ultimii pârliți”, a spus ea la începutul lunii martie.

De mai multe ori, Ramona Olaru a făcut glume și pe seama situației sale amoroase. Asistenta TV a dat de înțeles, la momentul respectiv, că nu are un partener.

“Mi-a zis Bianca de dimineață la horoscop că sunt într-o relație secretă de dragoste. Are dreptate! E atât de secretă încât nici eu nu știu de ea”, a fost gluma vedetei.

ADVERTISEMENT