Life

Ramona Olaru are planuri de nuntă. Asistenta TV vrea să se căsătorească a doua oară

Ramona Olaru are planuri de nuntă? Iată ce declarații a făcut asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani.
17.07.2021 | 17:41
Ramona Olaru are planuri de nunta Asistenta TV vrea sa se casatoreasca a doua oara
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a vorbit despre viața sa amoroasă și chiar a vorbit despre o posibilă căsătorie, cea de-a doua din viața ei.

Ramona Olaru a fost întrebată despre o viața sa personală și aceasta nici nu a infirmat, dar nici nu a confirmat informațiile potrivit cărora ea și Cuza s-ar fi împăcat.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună? Ce declarații a făcut asistenta de la Neața

Astfel, prietenul său, Denis Radu, care este și un amic al lui Cuza, a mărturisit că Ramona Olaru trăiește o relație la distanță în aceste momente.

Poate fi vorba despre o reînnodarea relației cu fostul său iubit, pentru că acesta se află acum departe de țara noastră, deoarece face parte din emisiunea Asia Express, alături de Emi Popescu.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a refuzat să spună lucrurilor pe nume și să lămurească această situație, și, mai mult decât atâta, asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani a vorbit chiar despre o posibilă nuntă.

Ea a mărturisit că dacă va fi cerută din nou de nevastă ea se poate mărita fără probleme. Mai mult decât atât, ea a declarat că mariajul este ca un virus și că oricine are parte de prezența și atenția ei este o persoană norocoasă.

ADVERTISEMENT

”Cine mă are în viața lui e un mare norocos, indiferent că e doar un prieten sau că sunt parteneri de viață. Dacă mă cere cineva, pot să mă mărit.

Dar căsătoria a doua oară e același virus doar că are o altă tulpină. La mine a fost mereu pe dragoste”, a spus Ramona Olaru, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cuza, solistul de la Noaptea Târziu

Ramona Olaru și Cuza au avut o relație cu năbădăi, cu multiple împăcări și despărțiri, așa că nu este de mirare că fanii nu știu ce să mai creadă și dacă cei doi sau acum împreună sau nu.

Cert este că atunci când și-au spus adio, după doi ani de relație, Cuza declara că nu erau potriviți unul pentru altul, în ciuda iubirii pe care și-o purtau, și se certau mereu.

„Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul”, a spus Cuza.

ADVERTISEMENT
Tags: