Life

Ramona Olaru are un nou iubit. Cu ce se ocupă bărbatul care o face fericită pe vedeta de la Antena 1

Ramona Olaru nu se mai ascunde. Vedeta a recunoscut că are iubit și este dispusă chiar să plece din țară pentru bărbatul care o face fericită.
23.11.2023 | 20:53
Ramona Olaru are un nou iubit Cu ce se ocupa barbatul care o face fericita pe vedeta de la Antena 1
Ramona Olaru a recunoscut că are iubit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a dat totul din casă și, fără perdea, a spus că iubește din nou. Vedeta nu se mai afișează cu bărbatul care o face fericită până când nu va fi sigură că acesta îi va deveni soț, dar este dispusă să facă sacrificii pt el.

Ramona Olaru iubește din nou și nu se mai ascunde

Ramona Olaru a dat vestea tristă pentru bărbații din România. Simpatica asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a anunțat că este îndrăgostită și există cineva în viața sa care o face fericită.

ADVERTISEMENT

Însă, dacă până acum nu s-a sfiit deloc să-și expună viața amoroasă, acum vedeta a luat o decizie radicală. După ce relația cu Cătălin Cazacu s-a terminat cu o despărțire și nu cu o nuntă, așa cum spera, nu se va mai afișa cu nimeni.

„Eu până nu am inelul pe deget și nu am data nunții stabilită, nu mai știe nimeni nimic.(…) Avem câteva luni împreună”, a declarat Ramona Olaru despre iubitul său, pentru CanCan.ro. 

ADVERTISEMENT

De altfel, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit și care este secretul pentru care actuala relație rezistă atât de bine. Astfel, ei se înțeleg pentru că nu petrec foarte mult timp împreună.

„Nu stăm bot în bot mereu, dacă vrei”, a explicat Ramona Olaru. Însă, deși nu-l expune pe internet, vedeta este dispusă să renunțe la viața sa din România pentru a-i fi alături bărbatului iubit.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă iubitul Ramonei Olaru

Iubitul Ramonei Olaru este român, însă prin prisma meseriei sale, acesta locuiește în străinătate. Bărbatul este om de afaceri, astfel că pentru a-l vizita, vedeta este nevoită să călătorească mai mult.

Dar acest aspect nu o deranjează deloc, căci plimbările se numără printre pasiunile sale. De altfel, chiar are programată o scurtă vacanță la Viena în weekendul de 1 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT

„Nu (n.r- nu vrea ca iubitul să se mute la București). Mai bine mă mut eu prin altă țară cu el, la un moment dat. E român, dar nu stă în România. Stă în mai multe, că are afaceri în mai multe țări, se plimbă.

Și eu mă mai plimb după el și el după mine. Acum vreau să plec la Viena, în weekend-ul de 1 decembrie”, a mai precizat Ramona Olaru, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, despre situația sa amoroasă actuală.

ADVERTISEMENT
Tags: