Life

Ramona Olaru, farsă în direct la TV. Ce i-a făcut un celebru vlogger: „Ai venit să-mi dai palpitații”

Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la TV, la Neatza de Weekend. Un celebru vlogger i-a provocat panică vedetei.
24.10.2021 | 18:12
Ramona Olaru farsa in direct la TV Ce ia facut un celebru vlogger Ai venit sami dai palpitatii
Ramona Olaru, farsă în direct la TV. Ce i-a făcut un celebru vlogger. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a trecut prin momente de panică la Neatza de Weekend, după ce a avut parte de o farsă, în direct la TV. Un vlogger cunoscut pe YouTube i-a spus blondinei că i-a avariat mașina.

Imediat, vedeta s-a dus în parcare să-și verifice bolidul, care este achiziționat recent. Reacția Ramonei Olaru după această farsă a fost una cu totul neașteptată.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, farsă în direct la TV, la Neatza de Weekend

Telespectatorii s-au amuzat în această dimineață, la Neatza de Weekend, după ce Ramona Olaru a avut parte de o farsă. Asistenta TV s-a panicat după ce vloggerul Andrei Zbir a venit în platou și i-a spus că i-a avariat bolidul.

Acesta a spus că, înainte să intre în platou, a avariat o mașină din parcare. Acesta i-a arătat imaginea cu mașina respectivă, iar Ramona și-a dat seama că era vorba despre bolidul ei, achiziționat de curând.

ADVERTISEMENT

Speriată, blondina a mers imediat în parcare pentru a-și verifica mașina. Întoarsă în platou, Ramona Olaru i-a spus vloggerului că farsa nu a fost deloc una bună.

„De unde iei glumele astea, de pe jos, de la capătul lui 41? Ai venit aici să-mi dai mie palpitații. Îmi tremură mâinile și picioarele, Doamne ferește!”, a fost reacția Ramonei Olaru.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru se iubește cu Cătălin Cazacu

Frumoasa asistentă TV formează un cuplu cu motociclistul Cătălin Cazacu. Cei doi au fost surprinși împreună recent, iar fostul concurent de la Exatlon a făcut declarații despre noua relație, în exclusivitate pentru FANATIK.

Acesta a spus că el și Ramona se cunosc de mult timp și sunt prieteni. Cazacu nu și-a făcut planuri pe termen lung cu blondina, dar a declarat că, orice s-ar întâmpla, ei vor rămâne prieteni.

ADVERTISEMENT

„Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme.

Sunt burlac și intenționez să rămân burlac.

Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele.

Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieten”, a declarat Cătălin Cazacu pentru FANATIK.

Ramona Olaru a spus și ea același lucru despre relația cu sportivul. „Vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani este convinsă că relația va fi mereu una de prietenie, orice ar fi între ei de acum încolo.

ADVERTISEMENT
Tags: