Life

Ramona Olaru, noua “victimă” a lui Cazacu! Neașteptat ce spune despre ea, după ce au fost surprinși sărutându-se: “Rămân burlac”

Relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, ”vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost confirmată, în exclusivitate, de cunoscutul motociclist și fost Faimos de la Exatlon, el dezvăluind și ce îi leagă, de fapt, în cuplu.
20.10.2021 | 12:49
Ramona Olaru noua victima a lui Cazacu Neasteptat ce spune despre ea dupa ce au fost surprinsi sarutanduse Raman burlac
Catalin Caazacu s-a cuplat cu Ramona Olaru Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai nou cuplu al showbiz-ului pare să fie cel dintre Cătălin Cazacu, vedetă a show-urilor tv de la TVR, Antena 1 și Kanal D, și Ramona Olaru, simpatica ”vecină” a matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce spune Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru

Surprins de paparazzi în compania Ramonei Olaru, în timp ce se sărută pătimaș, Cătălin Cazacu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care o are cu simpatica prezentatoare TV de la Antena 1. Și, cu umor, a recunoscut multiplul campion la motociclism, vedetă Tv și convertit în MC la petreceri de pomină pe diverse iahturi, nu se aștepta ca momentele intime dintre el și Ramona Olaru să ajungă publice.

ADVERTISEMENT

”Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona”, recunoaște Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cu toate acestea, a explicat Cătălin Cazacu, relația dintre ei este una care are la bază faptul că se cunosc de multă vreme și că sunt amici de ani buni, cei doi ajungând să fie un cuplu după ce s-au cunoscut și în alte ipostaze.

ADVERTISEMENT

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme”, a precizat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu, fără planuri de viitor alături de Ramona Olaru

Și, chiar dacă, momentan, sunt un cuplu, Cătălin Cazacu a recunoscut că, cel puțin acum, nu are niciun fel de planuri cu privire la dezvoltarea relației pe care o are cu Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

”Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a precizat Cătălin Cazacu pentru FANATIK în momentul în care ar fi trebuit să dezvolte ideea de relație pe termen lung sau cea de planuri de viitor în compania Ramonei Olaru.

Și, pentru a întări ideea că își dorește să rămână necăsătorit, Cătălin Cazacu ne-a recunoscut că lucrurile nu sunt atât de clare pe cât ar părea în ceea ce îl privește în relația cu frumoasa Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

”Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, explică Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru cochetau încă de acum trei ani

Încă de acum trei ani, atunci când, abia întors de la Exatlon, Cătălin Cazacu devenise celebru în adevăratul sens al cuvântului, existau momente în care el și Ramona Olaru cochetau.

De altfel, la un eveniment monden, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru păreau să fie intimi, cei doi retrăgându-se la o masă. Acolo însă, din cauză că zgomotul era prea mare, Cătălin Cazacu și frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru a nu da de bănuit că ar fi ceva mai mult între ei, au început să vorbească, deși erau față în față, prin mesagerie.

În altă ordine de idei, în 2019, Cătălin Cazacu i-a fost alături Ramonei Olaru în momentul în care aceasta a divorțat de primul ei soț, vedeta show-urilor TV de la Kanal D, Antena 1 sau TVR recunoscând că are sentimente serioase pentru vecina de la Neatza.

Cătălin Cazacu, un adevărat cuceritor

Cătălin Cazacu are un ”istoric” impresionant când vine vorba de cuceririle sale, multe dintre domnișoarele (sau chiar doamnele) cu care a fost surprins, de-a lungul timpului, fiind persoane cunoscute în lumea showbiz-ului românesc.

Astfel, printre cuceririle lui se numără cunoscuta creatoare de modă Maria Simion, cântăreața Emilia Mușală – cea de care s-a despărțit în urma unui scandal epocal la acea vreme – , dar și ispita Bianca Roman, modelul Ana Roman sau Roxana Butnaru.

O poveste complicată, scria presa, ar fi fost între Cătălin Cazacu și Brigitte Sfăt, pe vremea în care actuala doamnă Pastramă era căsătorită cu Ilie Năstase, informațiile cu privire la cei doi fiind legate de o poveste de amor cu năbădăi.

ADVERTISEMENT
Tags: