Life

Ramona Olaru, glumă neașteptată la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a spus despre Moș Crăciun, în direct, la Antena 1

Ramona Olaru, banc surpriză, live, în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. Ce declarație a făcut blondina despre Moș Crăciun.
07.12.2022 | 09:54
Ramona Olaru gluma neasteptata la Neatza cu Razvan si Dani Ce a spus despre Mos Craciun in direct la Antena 1
Ramona Olaru, banc surpriză, live, în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. Ce declarație a făcut blondina despre Moș Crăciun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Cazacu i-a uimit pe telespectatori cu o glumă neașteptată în emisiunea la care lucrează. Ce a spus despre Moș Crăciun, în direct, pe Antena 1. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre un subiect sensibil pentru femei.

Ramona Olaru, banc surpriză, live, în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. Ce declarație a făcut blondina despre Moș Crăciun

Ramona Olaru face deliciul fanilor de fiecare dată când apare pe micile ecrane. În fiecare dimineață are o glumă în show-ul Neatza cu Răzvan și Dani, de această dată având legătură cu cei doi Moși care aduc cadouri copiilor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină i-a îndemnat pe oameni, în direct, să-i lase pe cei mici să creadă în magia pe care o aduce Moș Nicolae, respectiv Moș Crăciun.

„Eu zic să lăsați copiii să creadă în Moș Nicolae și în Moș Crăciun, că și voi credeți în pastile de slăbit și nu vă ia nimeni magia”, a spus vedeta, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Asistenta TV știe cum să le schimbe starea de spirit colegilor de la Antena 1 cu cele mai amuzante și mai inspirate glume. Ramona Olaru discută despre foarte multe subiecte ”fierbinți”.

Ramona Olaru, emoționată de Sfântul Nicolae

Ramona Olaru a avut parte de o surpriză plăcută de ziua de nume. Asistenta TV a izbucnit în lacrimi când colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani i-au adus ninsoare chiar de Sfântul Nicolae, aceasta fiind una dintre dorințele sale.

ADVERTISEMENT

„E o perioadă emoționantă în viața mea, poate e de la zodie, poate e de la faptul că suntem în preajma sărbătorilor sau poate e pentru că am fost puternică mult timp, iar corpul cere eliberare și astfel, lacrimile îmi pornesc din orice!

Spun atât: sunt binecuvântată și mulțumesc universului pentru tot ce trăiesc și mi se întâmplă în fiecare zi! Am oameni minunați în jurul meu care au grijă să îmi facă zilele frumoase, am câțiva prieteni care sunt acolo orice ar fi!

ADVERTISEMENT

Muncesc și fac ce îmi place, iar acest lucru îmi aduce împlinire în tot și toate! Și mai am și două pufoșenii acasă care au grijă de sufletul meu”, este mesajul transmis de blondină pe Instagram.

În aceeași notă, Ramona Olaru le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea de onomastică și i-au transmis cele mai frumoase urări și felicitări. Vedeta le oferă oamenilor din energia sa în fiecare zi!

ADVERTISEMENT