Life

Ramona Păuleanu, din nou însărcinată, la trei ani de când a născut prematur gemeni. Fosta vedetă Pro TV este în culmea fericirii

Ramona Păuleanu este din nou însărcinată. Fosta vedetă Pro TV a născut prematur gemeni, acum trei ani, iar unul dintre ei a avut probleme mari.
18.03.2024 | 20:00
Ramona Pauleanu din nou insarcinata la trei ani de cand a nascut prematur gemeni Fosta vedeta Pro TV este in culmea fericirii
Ramona Păuleanu este însărcinată din nou. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu este din nou însărcinată, la trei ani de când a născut prematur gemeni. Fosta prezentatoare de la Pro TV este fericită că va deveni mamă.

Ramona Păuleanu este din nou însărcinată. Fosta vedetă Pro TV, în culmea fericirii

Soția cunoscutului avocat Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu, urmează să devină mamă din nou. În urmă cu trei ani, aceasta a născut prematur gemeni, un băiat și o fată.

ADVERTISEMENT

Băiețelul ei, Luca, a avut probleme mari, motiv pentru care a petrecut aproximativ nouă luni în spital pentru a primi îngrijirile de care a avut nevoie. Acesta a contactat un virus la spital și a trecut prin momente grele.

Micuțul a primit 16 diagnostice din partea medicilor și a fost intubat timp de șase luni. Din fericire, Luca și-a revenit, iar acum nu mai are nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu a apărut, recent, în cadrul emisiunii lui Crsiti Brancu, de la Prima TV. Fosta prezentatoare de la Pro TV a purtat un sacou verde, care i-a scos în evidență burtica.

Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, a făcut anunțul surpriză. Aceasta a spus că vedeta este, într-adevăr, însărcinată în trei luni și jumătate notează dcnews.ro. Fosta prezentatoare de la Rubrica Meteo, de la Știrile Pro TV, este în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre fiul ei, Luca, care s-a luptat pentru viață

Ramona Păuleanu a născut prematur gemenii, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Filantropia. Vedeta a trecut prin momente grele în perioada în care fiul ei a fost intubat, însă este recunoscătoare că totul s-a terminat cu bine.

“Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper? N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă.

ADVERTISEMENT

O mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii. După ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că așa a fost să fie”, a spus Ramona Păuleanu acum ceva timp, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT