Life

”Mi se pare o monstruozitate”. Ramona Păuleanu, noi acuzații pentru Spitalul Filantropia, după nașterea prematură a gemenilor

Ramona Păuleanu, alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen. Ce incriminări are.
16.05.2023 | 10:37
Mi se pare o monstruozitate Ramona Pauleanu noi acuzatii pentru Spitalul Filantropia dupa nasterea prematura a gemenilor
Ramona Păuleanu, alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen. Ce incriminări are. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Mi se pare o monstruozitate”, este ultima declarație făcută de vedeta de la Antena 1. Prezentatoarea rubricii meteo face noi acuzații pentru Spitalul Filantropia, după nașterea prematură a gemenilor săi, Alexandra și Luca.

Ramona Păuleanu, alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen. Ce incriminări are

Ramona Păuleanu vine cu alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen în anul 2021. Vedeta a petrecut foarte multe luni în unitatea medicală cu cei mici care erau foarte fragili.

ADVERTISEMENT

Bruneta a dat în judecată instituția din București pentru malpraxis. De asemenea, jurnalista susține că fiul său a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ la doar două luni de la venirea pe lume.

Cunoscuta moderatoare cere prin intermediul soțului său care este avocat, Adrian Cuculis, o despăgubire de 1 milion de euro. Mai mult decât atât, după externarea din spital pe fișa sa au apărut două diagnostice noi, fără ca conducerea să-și asume răspunderea pentru această greșeală.

ADVERTISEMENT

Starea băiatului a început să fie una critică și după ce a fost mutat la Terapie Intensivă, Ramona Păuleanu a povestit că i-au fost preluate anumite probe din laptele matern. Doctorii au crezut că ea este sursa îmbolnăvirii.

„Dacă până acum nu vi se pare nimic ciudat, vă spun că acele teste au fost dispuse deși se știa clar că fizic, biologic, medical, spuneți cum vreți, nu aveam cum să transmit acea bacterie prin laptele matern. Bacteria nu depășește bariera digestivă.

ADVERTISEMENT

Nu trece din stomac în sânge! Deci, și dacă ar fi luat-o de la mine, rămânea cantonată în sistemul digestiv. Mi se pare o monstruozitate să poți insinua așa ceva unei mame aflate în cea mai neagră zi a existenței ei, știind că nu poate fi ăsta adevărul.

Adevărul este că un astfel de mesaj, venit pe o stare și-așa deplorabilă, poate fi catastrofal pentru viața unei mame. De aceea zic că este monstruos, nu doar rău”, a spus Ramona Păuleanu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu, în proces cu Spitalul Filantropia din București

Ramona Păuleanu se află de ceva vreme în proces cu Spitalul Filantropia din București. Vedeta de la Antena 1 acuză instituția de malpraxis, fiind conștientă că trebuie să treacă ani buni pentru a primi despăgubiri.

În momentul de față, jurnalista așteaptă o expertiză medico – legală de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Mai exact, judecătorii trebuie să consulte toate documentele medicale și să spună care au fost efectele produse de bacterie asupra fiului său, Luca.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
PNL, propunere pentru apărarea pensiilor private. Pilonul 2, vizat de impozitarea progresivă
PNL, propunere pentru apărarea pensiilor private. Pilonul 2, vizat de impozitarea progresivă
Răsturnare de situație. Ei au CÂȘTIGAT America Express. Au învins în finală o...
Răsturnare de situație. Ei au CÂȘTIGAT America Express. Au învins în finală o altă super echipă!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!