Life

”Mi se pare o monstruozitate”. Ramona Păuleanu, noi acuzații pentru Spitalul Filantropia, după nașterea prematură a gemenilor

Ramona Păuleanu, alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen. Ce incriminări are.
16.05.2023 | 10:37
Mi se pare o monstruozitate Ramona Pauleanu noi acuzatii pentru Spitalul Filantropia dupa nasterea prematura a gemenilor
Ramona Păuleanu, alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen. Ce incriminări are. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Mi se pare o monstruozitate”, este ultima declarație făcută de vedeta de la Antena 1. Prezentatoarea rubricii meteo face noi acuzații pentru Spitalul Filantropia, după nașterea prematură a gemenilor săi, Alexandra și Luca.

Ramona Păuleanu, alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen. Ce incriminări are

Ramona Păuleanu vine cu alte dezvăluiri despre Spitalul Filantropia, unde i-a născut pe gemenii săi înainte de termen în anul 2021. Vedeta a petrecut foarte multe luni în unitatea medicală cu cei mici care erau foarte fragili.

ADVERTISEMENT

Bruneta a dat în judecată instituția din București pentru malpraxis. De asemenea, jurnalista susține că fiul său a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ la doar două luni de la venirea pe lume.

Cunoscuta moderatoare cere prin intermediul soțului său care este avocat, Adrian Cuculis, o despăgubire de 1 milion de euro. Mai mult decât atât, după externarea din spital pe fișa sa au apărut două diagnostice noi, fără ca conducerea să-și asume răspunderea pentru această greșeală.

ADVERTISEMENT

Starea băiatului a început să fie una critică și după ce a fost mutat la Terapie Intensivă, Ramona Păuleanu a povestit că i-au fost preluate anumite probe din laptele matern. Doctorii au crezut că ea este sursa îmbolnăvirii.

„Dacă până acum nu vi se pare nimic ciudat, vă spun că acele teste au fost dispuse deși se știa clar că fizic, biologic, medical, spuneți cum vreți, nu aveam cum să transmit acea bacterie prin laptele matern. Bacteria nu depășește bariera digestivă.

ADVERTISEMENT

Nu trece din stomac în sânge! Deci, și dacă ar fi luat-o de la mine, rămânea cantonată în sistemul digestiv. Mi se pare o monstruozitate să poți insinua așa ceva unei mame aflate în cea mai neagră zi a existenței ei, știind că nu poate fi ăsta adevărul.

Adevărul este că un astfel de mesaj, venit pe o stare și-așa deplorabilă, poate fi catastrofal pentru viața unei mame. De aceea zic că este monstruos, nu doar rău”, a spus Ramona Păuleanu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu, în proces cu Spitalul Filantropia din București

Ramona Păuleanu se află de ceva vreme în proces cu Spitalul Filantropia din București. Vedeta de la Antena 1 acuză instituția de malpraxis, fiind conștientă că trebuie să treacă ani buni pentru a primi despăgubiri.

În momentul de față, jurnalista așteaptă o expertiză medico – legală de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Mai exact, judecătorii trebuie să consulte toate documentele medicale și să spună care au fost efectele produse de bacterie asupra fiului său, Luca.

ADVERTISEMENT