Life

Bebelușul Ramonei Păuleanu, externat după 8 luni de spitalizare: “Dumnezeu e mare”

Ramona Păuleanu are motive de bucurie la 8 luni de când a devenit mamă de gemeni. Alexandra și Luca au venit pe lume prematur, băiețelul fiind externat abia acum.
30.12.2021 | 22:40
Bebelusul Ramonei Pauleanu externat dupa 8 luni de spitalizare Dumnezeu e mare
Ramona Păuleanu, veste uriașă legat de fiul ei. Luca a fost externat după 8 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bebelușul vedetei de la Pro TV a ieșit din spital după 8 luni și jumătate în care a stat sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, în timp ce sora sa a fost în sânul familiei.

Fericită că, în sfârșit, cei mici pot fi împreună și că nu mai trebuie să facă drumuri între casă și spital, bruneta a împărtășit cu toată lumea vestea că micuțul nu mai este în pericol.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu s-a rugat zilnic pentru sănătatea fiului ei și iată că joi, 30 decembrie 2021, băiatul vedetei a fost externat. Finalul de an îi găsește împreună pe cei mici.

Ramona Păuleanu, veste uriașă legat de fiul ei. Luca a fost externat după 8 luni

„După 8 luni și jumătate de spitalizare, băiatul meu a venit astăzi acasă. Dumnezeu e mare”, a scris Ramona Păuleanu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu mai bine de 8 luni, când gemenii s-au grăbit să vină pe lume. Născuți prematur cei mici au avut nevoie de îngrijiri suplimentare.

Din păcate, băiatul pe numele său Luca, a trebuie să rămână în continuare internat în unitatea medicală din cauza unei bacterii pe care a luat-o din spital.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona Păuleanu, nerăbdătoare să-ți țină fiul în brațe

În urmă cu ceva vreme vedeta de la Pro TV recunoaștea că îi este destul de greu să zâmbească și că toate lucrurile pe care le face sunt ușor „forțate”.

Ramona Păuleanu mărturisea că în fiecare zi luptă cu ea pentru că nu-l poate avea aproape pe Luca, micuțul pe care abia aștepta să-l ia acasă, în sânul familiei și să-l prezinte tuturor.

ADVERTISEMENT

„E ziua aia în care simt nevoia sa-mi prezint fata, sa vad mesajele din partea voastră prin care va minunați cat e de frumoasa. Nu de alta, dar plângăciosa știu cât poate să fie, mi-a mâncat sufletul. 

Trebuie să compenseze cumva și zic ca o face cu vârf și îndesat. Iar băiatul, Luca, este și mai frumos. Abia aștept momentul în care voi putea sa vi-l prezint și pe el.

Pot doar sa spun ca pe cât de alba e sor-sa, pe atât e el de brunet. Bine, și mai spun ca are un zâmbet de milioane, plus gropite cât pumnul, moștenite de la mine și de la tac-su”, dezvăluia vedeta recent în social media.

ADVERTISEMENT