Life

Ramona Păuleanu, la un pas de a fi jefuită în timp ce-și plimba copiii: ”M-a speriat îngrozitor”

Ramona Păuleanu a trecut prin clipe de groază în timp ce se afla cu gemenii la plimbare. Vedeta de la Pro TV spune că a fost la un pas de a fi jefuită, în amiaza mare, pe o stradă din Capitală. 
25.01.2022 | 20:06
Ramona Pauleanu la un pas de a fi jefuita in timp cesi plimba copiii Ma speriat ingrozitor
Ramona Păuleanu, la un pas de a fi jefuită pe stradă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De când și-a adus copilul acasă din spital, Ramona Păuleanu face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu gemenii și să îi răsfețe.

De un astfel de moment și-ar fi dorit prezentatoarea de la Pro TV să aibă și astăzi parte, doar că lucrurile au luat o altă întorsătură, una deloc plăcută pentru știristă.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu a fost la un pas de a fi păgubită de un hoț de buzunare

În timp ce se îndrepta cu cei doi copii spre un parc din apropierea locuinței sale, Ramona Păuleanu spune că a fost la un pas de a fi jefuită.

Fosta fată de la meteo, pe lângă dificultățile pe care le-a întâmpinat pe drumul spre locul de relaxare, era cât pe ce să fie ”făcută la buzunare”, după cum descrie ea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ziua în amiaza mare, nefiind prea mulți oameni în jurul ei, Ramona Păuleanu s-a trezit cu un bărbat care o urmărea îndeaproape și care, dacă nu era atentă, îi golea buzunarele.

”Un nenorocit a încercat să mă facă la buzunare”

”Râdem, glumim, dar dincolo de faptul că nu știu cine m-a pus să încerc să ajung pe jos, cu căruciorul, la un parc aflat la vreo 30 de minute distanță de casa noastră și a fost îngrozitor pe străzile noastre, un nenorocit a încercat să mă facă la buzunare, ziua în amiaza mare, pe strada Eminescu.

ADVERTISEMENT

Mergea foarte aproape de mine și mi-a atras atenția, ca mai apoi, când m-am întors încă o dată, să îl găsesc aplecat în față, în ceafa mea, cu mâinile depărtate și ușor aplecat, cât să ajungă la buzunarele hainei”, a scris Ramona Păuleanu pe Facebook.

Prezentatoarea: ”M-a speriat îngrozitor”

În urma celor întâmplate, jurnalista recunoaște că a tras o sperietură soră cu moartea, însă ceea ce i se pare ireal, spune ea, este comportamentul celui care voia să o păgubească și tupeul de care a dat dovadă, fiind vorba de o tentativă de jaf în văzul lumii.

ADVERTISEMENT

”M-a speriat îngrozitor, iar el s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic și, vezi-Doamne, se mira că m-am speriat degeaba. Repet. Ziua în amiaza mare, în centrul Bucureștiului, când nu era mai nimeni pe drum. Ce tupeu pe borfașii ăștia”, a completat știrista de la Pro TV.

Ramona Păuleanu are reguli stricte în propria casă

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, iar în urma unei infecții pe care fiul ei a luat-o din spital, aceasta a rămas internet timp de opt luni. Însă minunea s-a produs și Luca s-a alăturat familiei în cele din urmă, spre marea bucurie a părinților.

De teama pandemiei, dar și din cauza celor trăite, după ce familia a fost completă, Ramona a impus reguli stricte de acces în propria locuință. Vedeta își așteaptă toți vizitatorii cu teste rapide pentru depistarea infecției cu virusul din China.

”Înainte întâmpinai oaspeții cu pâine și sare. Acum, cu teste rapide Covid”, este mesajul lăsat de Ramona Păuleanu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT