Life

Rana încă nevindecată a Oanei Zăvoranu: ”Îmi e dor de tine în fiecare clipă!”

17.11.2020 | 11:58
Rana inca nevindecata a Oanei Zavoranu Imi e dor de tine in fiecare clipa
Rana încă nevindecată a Oanei Zăvoranu: ”Îmi e dor de tine în fiecare clipă!”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este o femeie puternică care nu lasă garda jos din orice nimic, însă recent pare tot mai melancolică legat de familia sa. Actrița din serialul „Sacrificiul” ascunde o rană încă nevindecată legat de tatăl ei natural, Nelu Bănicioiu. 

Vedeta a vorbit mereu cu admirație despre figura paternă, în ciuda faptului că la vârsta de 12 ani a fost adoptată de soțului mamei sale, Nicolae Zăvoranu, cel căruia îi și poartă numele. Mariana Zăvoranu a divorțat de tatăl brunetei în timpul procesului în care acestea era acuzat de delapidare.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe nu și-a iertat niciodată mama pentru această decizie, peste ani Oana Zăvoranu aflându-se în război cu cea care a adus-o pe lume. În prezent, actrița simte lipsa tatălui său, bărbatul decedând pe 11 iunie 2003, la Spitalul Panduri, din cauza unui atac de cord.

Oana Zăvoranu, imagine emoționantă. De cine îi este dor actriței

„Eu și familia mea în vremurile bune. Niciodată nu știi ce-ți rezervă viitorul… Îmi e dor de tine, tată, în fiecare clipă”, este mesajul emoționant lăsat de Oana Zăvoranu pe o imagine în care apare împreună cu părinții săi.

ADVERTISEMENT

Actrița își amintește cu drag de perioada în care familia era unită și nu era în conflict cu mama sa din cauza banilor. Fosta prezentatoare TV și-a impresionat fanii din mediul online cu o fotografie în care apare alături de părinții săi când era foarte mică.

Oana Zăvoranu și familia sa, în copilărie
Oana Zăvoranu și familia sa, în copilărie (sus) și în urmă cu câțiva ani (jos). Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Marioara Zăvoranu a divorțat de tatăl vedetei ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, unde locuia familia Oanei la momentul respectiv. Ulterior, s-a recăsătorit cu Nicolae Zăvoranu pe care-l știa încă de la vârsta de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost iubită de ambii tați, Marioara Zăvoranu luând decizia ca bruneta să fie adoptată de Nicolae Zăvoranu pentru a nu fi condamnată pentru faptele tatălui său natural. În acest fel Oana a putut să se înscrie la facultate și să aibă o carieră.

„Dacă păstra numele de Bănicioiu, era ca și condamnată! Se trecea la dosar și nu mai avea voie se înscrie nici la facultate sau aibă o carieră! Oricum, Nicu a ținut la ea ca la fata lui”, avea să recunoască Marioara Zăvoranu în urmă cu ceva timp, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta și-a pierdut părinții, drama sa fiind una greu de descris în cuvinte. Oana Zăvoranu nu și-a putut reveni după moartea tatălui său natural, scoțând-o vinovată pe mama sa care a refuzat să-l ajute cu cheltuielile de spitalizare.

ADVERTISEMENT