Life

Raoul, primul Crăciun fără cea care i-a dat viață! ”Nu aș vrea să o fac să fie nefericită sau nemulțumită de mine”

Apreciatul solist Raoul, în lacrimi după primele sărbători de iarnă petrecute fără mamă! Pierderea celei mai dragi ființe i-a provocat o durere inimaginabilă!
27.12.2022 | 08:49
Raoul primul Craciun fara cea care ia dat viata Nu as vrea sa o fac sa fie nefericita sau nemultumita de mine
Raoul, primul Crăciun fără cea care i-a dat viață! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Raoul, artist cu o sensibilitate aparte, trece printr-un moment dificil în aceste zile, după ce, în urmă cu puțin timp, interpretul a trecut printr-o pierdere dureroasă, decesul celei care i-a dat viață. Din nefericire acestea sunt primele sărbători de iarnă fără mama, cea mai dragă ființă din viața lui.

Raoul, primul Crăciun fără mama, cea mai dragă ființă din viața lui!

Interpretul este năpădit de emoții de fiecare dată când povestește despre mama lui, despre amintirile pe care le are din copilărie, iar lacrimile îi curg necontenit.

ADVERTISEMENT

După trecerea în neființă a celei mai dragi ființe din viața lui, Raoul a făcut confesiuni dureroase într-un interviu acordat celor de la Antena Stars!

Acesta a povestit despre faptul că este dureros să petreci primele sărbători fără cea care i-a dat viață. A mai spus și că și-a dorit foarte tare ca frații lui să-i fie alături de Crăciun, poate, așa lipsa preaiubitei lui mame va fi mai ușor de acceptat.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte multe lucruri pe care eu mi le-am luat din foarte multe locuri. Spațiul în care eu locuiesc trebuie să fie unul primitor pentru mine, asta înseamnă culori calde. Din păcate este primul Crăciun fără mama și ăsta este un subiect cât se poate de dureros. Am avut parte de atenția și de dragostea mamei mele și e dureros.

Mi-am dorit foarte tare să vină frații mei și să fim împreună de Crăciun, poate ca să ne fie mai ușor că mai bine nu are cum să ne fie. Ea și-a dorit foarte mult ca noi să fim uniți. Sunt foarte emoționat, cred că cel mai tare îmi lipsește dimineața de Crăciun”, a mărturisit Raoul.

ADVERTISEMENT

Raoul: ”Nu aș vrea să o fac să fie nefericită sau nemulțumită de mine”

În vara acestui an Raoul a trecut prin cel mai greu moment al existenței lui, decesul celei care i-a dat viață. Deși, au trecut câteva luni de la pierderea ei, cântărețul nu poate accepta, iar durerea nu o poate estompa. Însă, se motivează zilnic că acolo unde este ea, trebuie să fie fericită și multumită de el.

Am trecut și prin momente mai grele, pentru că mi-am pierdut mama în vara acestui an. Mi-a fost greu și îmi este, în continuare greu. Dar cred că pierzându-mi mama mi s-a întâmplat cel mai urât, dar și cel mai greu de dus lucru de pe pământ.

ADVERTISEMENT

Dar ea m-a învățat să merg mai departe și să țin capul sus, și acolo unde este ea, nu aș vrea să o fac să fie nefericită sau nemulțumită de mine”, povestea Raoul în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT