Sport

Rapid a transferat un jucător de la Slavia Praga! A bifat meciuri la Euro: “Abia aștept să-i văd pe suporteri!”

Rapid l-a transferat de la Slavia Praga pe Jakub Hromada. Slovacul este împrumutat până în vară, giuleştenii având opţiunea unui transfer definitiv în vară.
04.02.2024 | 10:16
Rapid a transferat un jucator de la Slavia Praga A bifat meciuri la Euro Abia astept sai vad pe suporteri
Rapid este aproape să bată palma cu un jucător de la Slavia Praga. Jakub Hromada urmează să ajungă în România și să semneze cu formația din Giulești. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT
04-02-2024
08:22

Jakub Hromada, prezentat la Rapid: "Abia aştept să-i văd pe suporteri!"

Jakub Hromada a fost prezentat oficial la Rapid. Mijlocaşul a fost în tribune la meciul Rapid – Oţelul, scor 2-1. Slovacul este împrumutat până în vară de la Slavia Praga, giuleştenii având opţiunea unui transfer definitiv:

„Sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din acest club minunat. Abia aștept să-i văd pe suporteri și să cunosc pe toată lumea cât mai repede. Am văzut clipuri cu atmosfera de aici, i-am văzut aseară și pe viu și mi se pare ceva incredibil.

Mă bucur să iau parte la acest proiect și sper să ajut echipa cât de mult se poate. Vom face tot posibilul să luăm titlul sezonul acesta. Abia aștept să joc pe acest stadion, să-mi arăt calitățile și să sărbătoresc alături de suporteri la finalul partidelor”, a spus Hromada.

Cei de la Rapid sunt foarte aproape să bată palma cu un jucător de la Slavia Praga. Jakub Hromada urmează să ajungă în România pentru a semna contractul cu giuleștenii. Se pare că mijlocașul cu meciuri la Euro a refuzat mai multe echipe din Cehia înainte a alege să vină în SuperLiga.

Rapid, aproape să bată palma cu un jucător de la Slavia Praga. Fotbalistul are meciuri la Euro

Rapid este aproape să bată palma cu un jucător de la Slavia Praga, anunță cei de la gsp.ro. Jakub Hromada s-a despărțit de cehi și se îndreaptă spre România pentru a semna cu giuleștenii. Deși încă nu e nimic semnat, mijlocașul foarte aproape de formația de sub podul Grant, și, în mod normal, transferul se va rezolva în curând.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul are 27 de ani și a obținut două titluri și 3 cupe cu fosta sa echipă, la care a fost legitimat din 2017, fiind anul în care Slavia a plătit 500.000 de euro pentru jucătorul adus de la Sampdoria.

În cariera sa, Hromada a evoluat la nivel de juniori pentru Juventus și Genoa, iar la seniori a mai trecut pe la echipele, Pro Vercelli, FK Senica, Viktoria Plzen și Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

Slovacul a jucat în două meciuri la Euro 2020. 124 de minute a strâns Jakub Hromada pentru Slovacia la Campionatul European în cele două dueluri cu Spania și Polonia.

Jakub Hromada a evoluat și în 3 partide de Europa League, iar cea mai importantă a fost cea cu AS Roma. În acest sezon, slovacul a strâns doar 7 apariții pentru Slavia Praga. Cota de piață de pe Transfermarkt a mijlocașului este 1.3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Jakub Hromada, fostul jucător al celor de la Slavia Praga
Jakub Hromada, fostul jucător al celor de la Slavia Praga
  • 106 apariții a strâns Jakub Hromada pentru Slavia Praga
  • 3 goluri și 4 assist-uri are slovacul pentru formația din Cehia

Reveniri importante la Rapid înaintea duelului cu Oțelul

Înaintea duelului cu Oțelul Galați din runda 24, Rapid are parte de reveniri importante. Giuleștenii au anunțat pe Facebook întoarcerea lui Claudiu Petrila la antrenamentele cu prima echipă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani a suferit o ruptură musculară la finalul lunii octombrie 2023 într-un derby cu Universitatea Craiova, scor 2-0. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că jucătorul împrumutat de Rapid de la CFR Cluj va rata primele meciuri din 2024.

După meciul cu FC U Craiova, la Rapid se accidentase și Ermal Krasniqi. Legat de atacantul kosovar, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rapid a plătit un milion de euro celor de la CFR Cluj.

Fotbalistul de 25 de ani s-a integrat rapid în lotul lui Cristiano Bergodi și a debutat cu gol la primul meci oficial. După câteva zile de recuperare, tot pe Facebook, Rapid a anunțat și revenirea lui Krasniqi la antrenamente.

ADVERTISEMENT