Sport

Reveniri importante la Rapid înaintea duelului cu Oțelul! „Se antrenează cot la cot cu băieții”

Vești bune pentru suporterii Rapidului! Doi jucători extrem de importanți din lotul lui Cristiano Bergodi au revenit la antrenamente.
01.02.2024 | 14:25
Reveniri importante la Rapid inaintea duelului cu Otelul Se antreneaza cot la cot cu baietii
Doi jucători de bază ai Rapidului au revenit la antrenamente chiar înaintea meciului cu Oțelul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid caută să prelungească seria rezultatelor pozitive din SuperLiga cu o victorie contra Oțelului, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din SuperLiga. Ermal Krasniqi și Claudiu Petrila au revenit la antrenamentele „alb-vișiniilor”.

Reveniri importante la Rapid înaintea duelului cu Oțelul: „Se antrenează cot la cot cu băieții”

Claudiu Petrila a fost unul dintre jucătorii cei mai în formă ai Rapidului în prima parte a sezonului. Accidentarea le-a dat peste cap planurile „alb-vișiniilor” care au fost nevoiți să transfere mai mulți jucători cu profil ofensiv în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani a suferit o ruptură musculară la finalul lunii octombrie 2023 într-un derby cu Universitatea Craiova, scor 2-0. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că jucătorul împrumutat de Rapid de la CFR Cluj va rata primele meciuri din 2024.

După duelurile cu FC U Craiova (4-3) și Dinamo (2-1), Rapid a postat o serie de fotografii cu Claudiu Petrila de la antrenamente. „Se antrenează cot la cot cu băieții”, a fost anunțul făcut de giuleșteni pe căile de comunicare oficiale.

ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi a revenit la antrenamentele Rapidului

Ermal Krasniqi a fost subiectul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri din SuperLiga din această iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Rapid a plătit un milion de euro celor de la CFR Cluj în schimbul atacantului kosovar.

Fotbalistul de 25 de ani s-a integrat rapid în lotul lui Cristiano Bergodi și a debutat cu gol la primul meci oficial. Krasniqi a înscris în confruntarea cu FC U Craiova, scor 4-3, în etapa a 22-a din SuperLiga. Totuși, kosovarul a fost schimbat la pauză cu Funsho.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a dezvăluit după acel meci că Ermal Krasniqi a acuzat probleme medicale. „Krasniqi a avut o problemă. Dacă nu, nu-l schimbam. Avea o problemă la coapsă. A simțit ceva, era accidentat și când a dat golul.

După aceea, din păcate, a cerut schimbare la vestiare. Riscam să se rupă mai mult. Poate a avut o contractură. A simțit ceva”, a declarat Cristiano Bergodi. După ce a lipsit la derby-ul cu Dinamo, Krasniqi a revenit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

„După debutul cu gol și accidentarea din meciul cu FCU, Ermal a revenit la antrenamente”, a fost anunțul făcut de Rapid pe pagina oficială de Facebook. În ceea ce privește accidentarea lui Xian Emmers, Daniel Niculae a dezvăluit la „Suflet de rapidist” că mijlocașul e în Belgia și ar putea ajunge pe masa de operație.

ADVERTISEMENT