Sport

Rapid – FC Voluntari 4-1, în etapa 24 din SuperLiga. Giuleștenii au făcut spectacol și vin la doar 5 puncte de liderul CFR Cluj. Video

Rapid a învins extrem de clar pe FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a 24-a din SuperLiga, consolidându-și astfel locul 3 în clasament.
04.02.2023 | 22:00
Rapid  FC Voluntari 41 in etapa 24 din SuperLiga Giulestenii au facut spectacol si vin la doar 5 puncte de liderul CFR Cluj Video
Răzvan Onea încearcă să treacă de Naser Aliji și Vitalie Damascan în meciul Rapid - FC Voluntari Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-02-2023
17:13

Rapid - FC Voluntari 4-1 (Dugandzic 19, 55, 82, Albu 43 / Lopes 90+1)

Vezi aici cele mai interesante faze

Final de meci – Rapid câștigă fără drept de apel, scor 4-1, în fața lui FC Voluntari. Marko Dugandzic a reușit un nou hattrick pentru giuleșteni.

sli

Min. 90+1 – GOOOL FC Voluntari!!! Ricardinho centrează din flancul drept, Săpunaru respinge greșit, iar Marcelo Lopes împinge balonul în poartă.

Min. 82 – GOOOL Rapid!!! Acțiune în viteză purtată de Onea și Bamgboye, finalizată de Dugandzic din 8 metri.

Min. 71 – Săpunaru șutează plasat de la 16 metri, dar Popa respinge în corner.

Min. 69: Golul Dugandzic este anulat corect pentru o poziție de ofsaid.

Min.55: GOOOOL Rapid! Marko Dugandzic face „dubla”.

Min.46: A început repriza a doua.

Min.45: Pauză pe stadionul Giulești.

Min.43: GOOOOL Rapid! Alexandru Albu reușește să înscrie din cădere după o pasă a lui Alex Ioniță. 

Min.34: Ioniță înscrie pentru Rapid, însă reușita sa e anulată pentru un ofsaid clar. 

Min.19: GOOOOL Rapid! Marko Dugandzic marchează cu un șut din interiorul careului.

Min. 3 – Albu șutează de 22 de metri, dar Popa reține cu siguranță.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Rapid – FC Voluntari.

  • Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais – Crepulja, Albu – Emmers, Ioniță, Pănoiu – Dugandzic. Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Ignat, Sefer, Ciobanu, Costache, Luckassen, Bamgboye, Belu. Antrenor: Adrian Mutu.
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Aliji, Rață, Sigurjonsson, Cr. Costin, Merloi – Damașcan, Nemec. Rezerve: Fernandez – Vlad, Paz, Meleke, Tavaes, Voican, Răduț, Lopes, Dumiter. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Meciul Rapid – FC Voluntari are loc sâmbătă, 4 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei 24 din SuperLiga. Giuleștenii ocupă locul 3, cu 42 de puncte în timp ce ilfovenii se află pe poziția a 9-a, cu 26 de puncte. Va fi episodul doi al confruntării dintre tehnicienii Adrian Mutu și Liviu Ciobotariu. primul fiind adjudecat de Briliant, care a fost coleg la echipa națională cu Ciobi doar un an, 2000-2001.

Unde se joacă meciul Rapid – FC Voluntari

Confruntarea Rapid – FC Voluntari se desfășoară sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Valentin Stănescu din cartierul Giulești al Bucureștilor, în etapa 24 din SuperLiga. Ca de obicei suporterii alb-vișinii vor umple până la refuz tribunele, pentru a crea acel fantastic suport moral și energetic echipei lui Adrian Mutu, un suport remarcat cu mare surprindere de cam toți jucătorii străini ajunși la Rapid, care spun că nu au mai văzut nicăieri o asemenea atmosferă ca la meciurile de acasă ale echipei lor.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari este o echipă foarte robustă, bine așezată în teren de către Liviu Ciobotariu, cel despre care Adrian Mutu spunea cu un sezon în urmă, când ilfovenii au urcat în premieră în play-off că ar merita premiul pentru antrenorului anului, pentru rezultatele de excepție ale muncii sale depuse la o echipâ fără vedete dar cu un joc colectiv remarcabil.

Cine transmite la TV partida Rapid – FC Voluntari

Partida Rapid – FC Voluntari se joacă sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Valentin Stănescu din București, în etapa 24 din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, veștile venite dinspre meteorologi nu sunt dintre cele mai bune privind starea vremii în București sâmbătă, 4 februarie. Dacă din punct de vedere termic va fi acceptabil, maxima zilei urcând la amiază până la 6 grade dar coborând spre seară la 2 grade, există un risc de peste 90 la sută fie de ploaie, fie de zăpadă sau de combinația mixtă dintre cele două, adică lapoviță. Craioveanul George Găman va conduce acest meci.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – FC Voluntari

Rapid a reuşit să facă primul transfer din 2023, aducând un jucător nigerian de la Fehervar, din campionatul Ungariei. Francezul Papeau mai are mult de aşteptat până când va fi din nou în plenitudinea forţelor după operaţia de ruptură de ligamente. Nu va juca nici fundaşul central Dragoş Grigore, care are o problemă musculară.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu are cu o singură excepţie tot lotul valid dar deşi este convocat probabil că veteranul slovac din atac, Adam Nemec, va începe de pe bancă, nefiind sută la sută la punct fizic. Sigur va lipsi mijlocaşul defensiv ceh Droppa. Ciobotariu a promis că echipa sa nu va trage autobaza în faţa careului şi va căuta să surprindă pe contraatac apărarea Rapidului.

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC Voluntari

Rapid este gazdâ, dar casele de pariuri îi acordă la victorie o cotă foarte mare, ceea ce semnifică faptul că se așteaptă la o replică puternică din partea ilfovenilor. 1,80 este cota pentru victoria echipei lui Adrian Mutu și 4,50 pentru un succes al trupei lui Liviu Ciobotariu. PSF 1 are cotă de 1,50 iar șansă dublă X2 ajunge la cota de 2,30. Un gol înscris de Voluntari are cotă 1,65.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe avem unul singur jucat cu Rapid gazdă și acela, disputat pe 24 septembrie 2021 s-a încheiat cu succesul la limită al Voluntarilor. Rapid are la rându-o o victorie la Voluntari, chiar în turul acestui campionat, după ce anul trecut a făcut 0-0 pe stadionul Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT