Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid intră în lupta pentru titlu: “Cu siguranţă se vor bate la campionat!”. Arma secretă a lui Adi Mutu: “Îl face să dea totul!”. Video exclusiv

Rapid intră în lupta pentru titlu după un start excelent de an în SuperLiga. Arma secretă a lui Mutu este Dugandzic, marcator a 6 goluri în 2023.
09.02.2023 | 23:54
Rapid intra in lupta pentru titlu Cu siguranta se vor bate la campionat Arma secreta a lui Adi Mutu Il face sa dea totul Video exclusiv
Rapidiștii se bucură după victoria cu FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a acumulat şapte puncte în primele trei etape din 2022 şi este pe podium, la cinci lungimi de liderul CFR Cluj. Echipa lui Adrian Mutu a câştigat clar duelul cu Voluntari din Giuleşti, scor 4-0, cu un nou hattrick al lui Dugandzic.

Rapid intră în lupta pentru titlu: “Cu siguranţă se vor bate la campionat!”

Foştii atacanţi, Adrian Ilie şi Robert Niţă, au declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Rapidul este în lupta pentru titlu, iar capitolul la care Mutu are de muncă este cel al meciurilor disputate în deplasare, acolo unde giuleştenii suferă:

ADVERTISEMENT

 “Joacă foarte bine acasă Rapidul şi cu siguranţă se vor bate şi ei pentru titlu. Dugandzic a fost jucătorul celor de la CFR Cluj. Pe ăsta nu l-au mai pierdut? Nu a plecat de la CFR?

Şi este cel mai în formă atacant din campionat. Are o explozie. Dacă ar juca toate meciurile pe Giuleşti, Rapid ar câştiga detaşat campionatul. Detaşat… Poate o să găsească echilibrul între meciurile de acasă şi în deplasare”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Dugandzic şi-a regăsit forma de la Botoşani”

De cealaltă parte, Robert Niţă este de părere că Adrian Mutu are un mare merit în revitalizarea lui Marko Dugandzic, omul care este golgheterul la zi în SuperLiga, cu două hattrick-uri marcate în primele trei etape ale anului:

“Rapid arată bine. Uite că se fac doar două transferuri şi Rapid are rezultate. Dugandzic este un atacant bun. Intră bine şi Luckassen. Dugandzic şi-a regăsit forma de la Botoşani, acolo unde a marcat multe goluri. 

ADVERTISEMENT

El nu câştigă atât de multe dueluri aeriene, dar este acolo. În faţa porţii. Albu vrea să tragă la poartă, este acolo, o preia şi dă gol. Următorul gol, din nou, pe respingerea portarului. Apoi, golul de la Voluntari, bun executant de penalty-uri.

“Pare că Mutu găseşte cheiţa la Dugandzic şi îl face să dea totul”

Nu este stil combinativ. Decât spectaculos şi să nu dai niciun gol, mai bine nespectaculos ca Dungandzic, dar să ai un gol pe meci. Pare că are o relaţie foarte bună şi cu Mutu.

ADVERTISEMENT

Merge la bancă şi se îmbrăţişează cu Mutu. Când e schimbat, merge iar la Mutu. Pare că Mutu găseşte cheiţa la Dugandzic şi îl face să dea totul”, a explicat Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT