Sport

Rapid – Kastamonu 28-22, în etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele, victorie într-o atmosferă electrizantă. Video

Vezi aici în format LIVE stream Rapid - Kastamonu. Partida se joacă duminică, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în etapa 12 din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.
22.01.2023 | 18:25
Rapid  Kastamonu 2822 in etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Giulestencele victorie intro atmosfera electrizanta Video
Rapid - Kastamonu 28-22, în etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
22-01-2023
14:57

Rapid - Kastamonu 28-22

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. 28-22. Rapid se impune după un meci echilibrat și o egalează la puncte pe Gyor. Iată cum arată clasamentul:

Clasament Liga Campionilor la handbal feminin.
Clasament Liga Campionilor la handbal feminin.

Min. 28: 26-21. Prestația Dianei Diucă în poarta Rapidului este încoronată cu un gol. Sportiva în vârstă de 22 de ani a marcat din poartă în poartă.

Min. 21: 21-18. Paradele Dianei Ciucă o mențin pe Rapid la trei goluri. Campioana României atacă în superioritate numerică. 

Min. 45: 19-16. Diana Ciucă face un meci senzațional în poarta rapidistelor. Estavana Polman marchează al cincilea gol pe contraactac.

Min. 40: 18-14. Campioana României se distanțează pe tabelă.

Min. 35: 16-13. Rapid sparge gheața în a doua repriză. Kanor se înalță și înscrie spectaculos

PAUZĂ: 15-13. Rapid conduce după o primă repriză echilibrată. 

Min. 24: 13-12. Alexandra Badea, pe contraatac, nu a reușit să o aducă pe Rapid în avantaj. Estavana Polman, autoare a trei goluri împotriva lui Kastamonu, a izbutit să marcheze.

Min. 19: 9-9. Deocamdată, Rapid nu reușește să se desprindă pe tabelă. 

Min. 12: 6-5. Rapid se menține în față. Eliza Buceschi a înscris cinci din cele șase goluri ale echipei lui Carlos Viver.

Min. 8: 5-3. Start cu multe goluri. Rapid conduce fără Sorina Grozav și Marta Lopez în lot. 

Min. 1: 0-0. Meciul a început! Partida se desfășoară în Sala Polivalentă din București. 

Meciul Rapid – Kastamonu are loc duminică, 22 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 12-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleştencele au fost învinse clar runda precedentă la Esbjerg şi şi-au redus foartev mult şansele de a se mai bate pentru calificarea directă de pe primele două locuri pentru intrarea în sferturi de finală. Oricum, cu 16 puncte şi locul 4, sunt sigure de prezenţa în play-off. Turcoaicele ocupă penultima poziţie, cu doar 3 puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Kastamonu

Confruntarea Rapid – Kastamonu se desfăşoară duminică, 22 ianuarie, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Capitală, în etapa 12 din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este, după Lokomotiva Zagreb. cel mai facil adversar pentru elevele antrenorului Carlos Viver, care a fost extrem de supărat pe jucătore pentru meciul foarte slab făcut la Esbjerg.

ADVERTISEMENT

Deşi advesarul este de calibru inferior şi echipa, după eşecul din Danemarca, mai are doar şanse teoretice de a mai termina pe primele două locuri fanii Rapidului au promis că vor fi din nou în număr destul de mare lângă fete, pentru a crea din nou acea atmosferă cu totul specială de la meciurile de acasă.

Cine transmite la TV partida Rapid – Kastamonu

Partida Rapid – Kastamonu se joacă duminică, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Bucureşti, în etapa a 12-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 4, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapid se află la prima prezenţă în grupele Ligii Campionilor şi obiectivul stabilit pentru acest sezon a fost intrarea în play-off, dar la un moment dat, evoluţiile excelente au creat culoar şi pentru a se lupta la primele două locuri. Din păcate, înfrângerea din Danemarca, de la Esbjerg obligă să se revină doar asupra obiectivului iniţial.

Cine este Kastamonu, adversara Rapidului din etapa 12 a grupei B a Ligii Campionilor la handbal feminin

Kastamonu este reprezentanta Turciei în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, unde a ajuns pentru prima oară. În palmaresul european are o finală de Challange Cup pierdută în faţa echipei spaniole Gran Canaria şi o semifinală în 2018 în Cupa EHF, pierdută cu CSM Craiova, care a şi câştigat trofeul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei este danezul Claus Mogensen, venit în vară de la Copenhaga pentru a o înlocui pe Helle Thomsen, fostă antrenoare inclusiv la CSM Bucureşti. Rapid se va revedea în calitate de adversare cu două dintre fostele ei jucătoare, braziliencele Samara de Silva şi Azenaide Carlos. Punctul forte este cuplul de jucătoare venit în vară de la Siofok, daneza Simone Bohme şi croata Katerina Jezic.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Kastamonu

Nici nu prea putem vorbi despre cote la acest meci, pentru că diferenţa de valoare dintre cele două echipe este enormă. Motiv pentru care cota la victorie a gazdelor este una mai mult decât modică, 1,03. În schimb dacă oaspetele ar reuşi să producă o mare surpriză atunci cota este una imensă, 16.00 iar pentru şansă dublă X2 ajunge la 13:00.

ADVERTISEMENT

Nu există decât un singur meci între cele două echipe de-a lungul timpului. Este vorba de partida tur din grupa B a acestui sezon, jucată în Turcia, la Kastamonu. A fost un monolog al giuleştencelor, antrenorul Carlos Viver trimiţând pe teren foarte multe rezerve. Rapid s-a impus cu 33-26.

 

ADVERTISEMENT