Sport

Rapid, o nouă „mișcare” cu ocazia Centenarului: „Sună foarte bine”

Rapid a demarat o nouă „mișcare” cu ocazia centenarului. Clubul giuleștean a lansat o colecție de ceasuri la împlinirea a 100 de ani de existență.
06.09.2023 | 18:44
Rapid o noua miscare cu ocazia Centenarului Suna foarte bine
Rapid a lansat o colecție de ceasuri cu ocazia centenarului. Foto: Facebook - @Rapid 1923.
ADVERTISEMENT

Rapid s-a schimbat din temelii pe parcursul acestui an. Pe lângă modificările radicale de la nivelul staff-ului și jucătorilor, clubul „alb-vișiniu” a anunțat numeroase ajustări la capitolul imagine. Cu ocazia Centenarului, Rapid a lansat o colecție de ceasuri.

Rapid, o nouă „mișcare” cu ocazia Centenarului

La finalul lunii iunie, Rapid a împlinit 100 de ani de la înființare, însă surprizele „alb-vișiniilor” pentru suporteri continuă să apară. Clubul finanțat de Dan Șucu și Victor Angelescu a lansat, miercuri, 6 septembrie, o colecție de ceasuri.

ADVERTISEMENT

Cele două modele au fost lansate în colaborare cu Albini Prassa, o companie distribuitoare de ceasuri cu rădăcini în Elveția, care și-a început activitatea în România, în 2004.

”Suntem dedicați excelenței și timpului, iar centenarul FC Rapid reprezintă o oportunitate unică de a sărbători bogata istorie și patrimoniu ale clubului.

ADVERTISEMENT

Pentru acest proiect, am ales marca UNDONE ca partener pentru fabricarea a două ediții, fiecare limitată la 100 de piese: un ceas clasic, care celebrează eleganța atemporală a clubului fondat în 1923, și un ceas cronograf mai dinamic, o interpretare modernă unui model iconic.

Întrucât doar un ceas are puterea de a captura în el vibrația unui moment atât de important, dorim ca aceste creații să fie martori ai istoriei și să dăinuie alături de fiecare purtător, secundă cu secundă”, a declarat Ion Schiau, proprietarul Albini Prassa, care a locuit în Elveția.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, încântat de inițiativă: „Clubul nostru a avut mereu un parfum aristocrat”

În acest an, Rapid a lansat vinul oficial al clubului, Povestea Alb Vișinie, dar și propria bere, Giuleșteana. Daniel Niculae s-a arătat încântat de noua inițiativa a „alb-vișiniilor”.

„Cu toate că Rapid a fost considerată dintotdeauna echipa oamenilor simpli, clubul nostru a avut mereu și un parfum aristocrat.

ADVERTISEMENT

Muncitori, artiști din toate domeniile, oameni de cultură și chiar personalități cu titluri nobiliare, au format permanent o singură inimă vișinie.

Un ceas dă o notă de eleganță, atât pe mâna celui cu un costum mai ponosit, cât și pe cea a celui în ținută de gală. O colecție de ceasuri dedicate Rapidului sună foarte bine acum, la…ceas aniversar”, a declarat președintele Rapidului, Dan Niculae.

ADVERTISEMENT