Sport

Rapid schimbă sponsorul tehnic! Giuleștenii vor juca într-un echipament asemănător cu cel din sezonul 1998-1999, când au luat titlul

Rapid își va schimba sponsorul tehnic din sezonul viitor, iar noile echipamente se vor apropia de cele purtate în anul când au câștigat al doilea titlu din istorie.
09.05.2023 | 23:09
Rapid schimba sponsorul tehnic Giulestenii vor juca intrun echipament asemanator cu cel din sezonul 19981999 cand au luat titlul
Rapid își va schimba sponsorul tehnic din sezonul viitor, iar noile echipamente se vor apropia de cele purtate în anul când au câștigat al doilea titlu din istorie. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Co-acționarul Dan Șucu este cel care a făcut anunțul cu privire la această modificare și a dezvăluit cum au decurs negocierile cu viitorul sponsor și pe ce se va baza colaborarea dintre cele două părți.

Echipament nou pentru Rapid după schimbarea sponsorului tehnic

Contractul pe care Rapid îl are cu Nike se va încheia în vară, iar în sezonul în care va sărbători Centenarul, Rapidul va reveni la colaborarea cu sponsorul tehnic Kappa, care pregătește un echipament ce se va apropia foarte mult de cel purtat în sezonul 1998-1999, când giuleștenii au câștigat titlul.

ADVERTISEMENT
Rapid sponsor tehnic echipament
Tricourile purtate de Rapid în sezonul 1998-1999, când a câștigat al doilea titlu de campioană din istorie

”Am avut o negociere foarte bună cu Kappa, cu proprietarii de acolo. Am discutat cu dânșii un contract pe loc de un milion de euro. Adică prima noastră achiziție va fi în valoare de un milion de euro. Cumpărăm direct produse de la Kappa în valoare de un milion de euro.

Cei de la Rapid cu care lucrez au fost extrem de fericiți de ideea asta, este și o chestiune de superstiție, au câștigat campionatul cu Kappa. Am negociat un preț extrem de bun pentru Rapid, care se va transforma într-un preț extrem de bun pentru fani.

ADVERTISEMENT

În felul ăsta, câștigă și Rapid, câștigă și fanii. Sunt mai multe feluri de a negocia. Din punctul meu de vedere, prefer să negociez un preț general de achiziție foarte bun, iar de acolo pornesc mai departe cu tot ce am de făcut”, a declarat Șucu, pentru gsp.ro.

Șucu, detalii despre înțelegerea cu Kappa

Oficialul din Giulești a explicat și ce fel de înțelegere are cu firma de echipament sportiv Kappa: ”În clipa de față se procedează așa: am gratuitate pentru echipă, dar în schimb îmi vând echipamentul.

ADVERTISEMENT

Când vreau pentru fani, cu un preț foarte mare. Mai departe, acel preț se transferă la fani. Și nu asta este ideea, nu așa se face. Negocierea trebuie făcută de cineva care se pricepe”.

Rapid a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie în partida cu Farul, scor 2-7. Dan Șucu, unul dintre acționarii echipei lui Adrian Mutu, a oferit prima reacție după dezastrul de la Ovidiu și nu a ezitat să-i critice pe jucători.

ADVERTISEMENT

Co-acționarul din Giulești a recunoscut că s-a ferit să comenteze dezastrul de la Ovidiu la cald, ci a așteptat să treacă timp pentru a putea vorbi despre eșecul împotriva Farului. Pe lângă investiții pentru a face performanță, el a mărturisit că este nevoie și de o ”mentalitate de învingător”.

ADVERTISEMENT
Tags: