Sport

Bergodi a prefațat duelul rapidiștilor Moldovan și Rrahmani în România – Kosovo

Cristiano Bergodi a vorbit despre România - Kosovo, dar și despre duelul rapidiștilor, Horațiu Moldovan și Albion Rrahmani.
12.09.2023 | 16:39
Bergodi a prefatat duelul rapidistilor Moldovan si Rrahmani in Romania  Kosovo
Cristiano Bergodi a vorbit despre România - Kosovo, dar și despre duelul rapidiștilor, Horațiu Moldovan și Albion Rrahmani.
ADVERTISEMENT

România va juca cu Kosovo, marți, 12 septembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. În meciul din preliminariile Campionatului European vom mai avea parte și de duelul rapidiștilor Horațiu Moldovan și Albion Rrahmani. Confruntarea celor doi va putea avea loc, dacă atacantul kosovar va fi introdus în timpul partidei.

Cristiano Bergodi, încrezător în naționala României

La SUFLET DE RAPIDIST, Cristiano Bergodi a discutat despre duelul din preliminariile Campionatului European dintre România și Kosovo. Antrenorul italian este cu sufletul alături de echipa națională a lui Edi Iordănescu. Tehnicianul este de părere că “tricolorii” au nevoie de mai mult curaj și să pună presiune pe kosovari pentru a lua cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

“Sper ca naționala României să bată Kosovo. Cred că trebuie mai multă încredere din partea jucătorilor și să pună presiune pe adversari. Și să nu joace cu teama, așa cum au făcut-o cu Israel. Și e păcat, pentru că miza este mare.

Jucătorii și antrenorii trebuie să strângă rândurile și să dea senzația de la antrenor că are curaj să se ducă peste ei. Cu Kosovo nu poți să stai acolo și să aștepți după ei, pentru că e un punct între noi și Israel. Meciul lor este din punct de vedere mai ușor decât al nostru și cred eu că ne pot întrece dacă nu batem Kosovo. Pe mine m-a surprins cum au jucat cei de la Israel. Au o echipă bună. 

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să fim mai curajoși, trebuie să jucăm acolo sus și să punem presiune pe ei. România are jucători buni cu care poate face această performanță.”, a declarat Cristiano Bergodi înaintea meciului România – Kosovo.

Bergodi a prefațat duelul rapidiștilor Moldovan și Rrahmani

Cristiano Bergodi a mai vorbit și despre duelul rapidiștilor Horațiu Moldovan și Albion Rrahmani. Cei doi jucători giuleșteni au șansa de a se întâlni în meciul dintre România – Kosovo, de pe Arena Națională. Antrenorul italian l-a avertizat pe portarul echipei naționale să fie atent la atacantul kosovar, pentru că poate fi periculos.

ADVERTISEMENT

“Eu le-am zis băieților așa în glumă la ședință. Noi doar un atacant, mă rog va mai fi unul, dar încă nu a venit. Așa că Rrahmani trebuie să îl țină liniștit pe bancă, să se odihnească și să nu intre. Pentru că dacă o va face este un pericol, pentru că este bun acest jucător. Și noi ca România să câștigăm. Cred că Rrahmani dacă ar avea o ocazie ar putea să dea gol. 

Acum e interes național. Mie Horațiu mi-a plăcut foarte mult și i-am dat un mesaj. Noi suntem mulțumiți de el și a trecut printr-o perioadă dificilă. Faptul că a jucat și că a făcut-o bine, asta mă bucură mult pentru el.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era Moldovan în două situații puteau să înscrie. Eu cred că naționala trebuie să joace cu mai mult curaj și cred că poate fi un meci pe care îl poate câștiga.”, a mai spus antrenorul italian, la SUFLET DE RAPIDIST.

Bergodi, despre duelul Moldovan - Rrahmani

ADVERTISEMENT