Sport

Rapid va disputa patru amicale în cantonamentul din Austria. Programul complet al meciurilor

La începutul săptămânii viitoare fotbaliștii de la Rapid încep pregătirile pentru viitorul sezon. Giuleștenii au programate două cantonamente. Unul dintre acestea va fi în Austria, unde sunt programate și patru amicale.
10.06.2022 | 16:41
Rapid va disputa patru amicale in cantonamentul din Austria Programul complet al meciurilor
Adrian Mutu a creionat programul de pregătire al Rapidului. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a anunțat programul de pregătire al Rapidului. Reunirea lotului este prevăzută pentru luni, 13 iunie, iar primul cantonament, în țară, se va derula la Curea de Argeș. Cel de al doilea, la Grein, în Austria.

Adversarele Rapidului în cantonamentul din Austria

Rapid a încheiat precedentul sezon în Casa Pariurilor Liga 1 pe locul 9, departe de pozițiile care le-ar fi dat dreptul să participe în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Ambițiile giuleștenilor sunt mari pentru viitoarea stagiune internă. Adrian Mutu a creionat programul de pregătire, iar acest cuprinde două stagii de pregătire.

Primul dintre acestea se va desfășura în perioada 15-22 iunie, la Curtea de Argeș. Chiar dacă nu au anunțat nici un meci pentru acest prim cantonament, este foarte probabil că vișiniii vor disputa unul sau mai multe jocuri școală.

ADVERTISEMENT

Cel de al doilea stagiu de pregătire centralizată se va derula în perioada 26 iunie – 6 iulie, în localitatea Grein. Pentru cantonamentul din Austria oficialii din Giulești au anunțat și numele adversarelor din amicale.

Este vorba de două formații locale, campioana Poloniei, la care sunt legitimați Virgil Ghiță, Cornel Râpă și Sergiu Hanca, dar și fosta echipă a lui Nicușor Stanciu.

ADVERTISEMENT

În funcție de dorințele antrenorului Adi Mutu, se poate ca giuleștenii să mai dispute o partidă cu un adversar ce va fi stabilit la fața locului.

Programul amicalelor din Austria

  • 29 iunie Rapid – Sankt Polten (Austria)
  • 1 iulie Rapid – MKS Cracovia (Polonia)
  • 2 iulie Rapid – LASK Linz (Austria)
  • 5 iulie Rapid – Slavia Praga (Cehia)
ADVERTISEMENT

Până la plecarea în cantonament, Rapid negociază transferul lui Ahmed Bani

În ciuda poziției pe care a încheiat precedentul campionat în Casa Pariurilor Liga 1, oficialii Rapidului nu au reușit să întărească, deocamdată, echipa.

Singurul transfer oficializat este cel al lui Paul Iacob, de la Chindia Târgoviște. Următoarea țintă a giuleștenilor este Ahmed Bani, de la Dinamo.

200.000 de euro este suma pe care Rapid o propune celor de la Dinamo pentru achiziția mijlocașului de 19 ani care a bifat 26 de meciuri în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT