Sport

Rapid se pregătește de primul sezon în „era Dan Șucu”. Cum arată programul echipei lui Adrian Mutu și unde-i trimite patronul în cantonamente

Rapid își pune speranțe mari în viitorul sezon de Casa Pariurilor Liga 1, după ce, anul acesta, a terminat doar pe locul 9 în play-out. Echipa lui Adrian Mutu a anunțat programul de după vacanță.
02.06.2022 | 20:08
Rapid se pregateste de primul sezon in era Dan Sucu Cum arata programul echipei lui Adrian Mutu si undei trimite patronul in cantonamente
Adrian Mutu a creionat programul de pregătire al Rapidului. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Sezonul 2022-2023 din Casa Pariurilor Liga 1 se anunță unul extrem de important pentru Rapid. Giuleștenii vor să reușească o performanță notabilă, având în vedere că la anul este centenarul clubului. Pentru acest lucru, giuleștenii au de gând să se pregătească intens în pauza de vară.

Programul Rapidului în pauza competițională. Două cantonamente pentru echipa lui Adrian Mutu

Fotbaliștii lui Adrian Mutu se bucură de încă 11 zile de vacanță. Apoi începe greul în Giulești. Pe 13 iunie va avea loc reunirea lotului, iar pe 14 iunie, jucători vor efectua vizita medicală.

ADVERTISEMENT

După aceea, alb-vișiniii vor pleca în primul cantonament al verii. Tripla campioană a României se va pregăti la Curtea de Argeș în perioada 15-22 iunie. Rapidiștii vor avea apoi trei zile libere, înainte să plece în al doilea stagiu de pregătire.

Formația de sub Podul Grant va pleca în Austria, la Grein, între 26 iunie și 6 iulie, dar nu înainte de a sărbători „Ziua Rapidului”, pe 25 iunie, atunci când clubul împlinește 99 de ani de la înființare.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, Rapid nu a făcut niciun transfer, dar nici nu s-a despărțit de prea mulți jucători. Singurul care nu va mai evolua în Giulești și sezonul viitor este Matias Perez Acuna, pus pe liber.

Șucu și Angelescu vor să aducă titlul cu numărul 4 în Giulești

Rapid își dorește să devină o forță în Casa Pariurilor Liga 1, după ce 50% din acționariat a fost preluat de omul de afaceri Dan Șucu. Noul finanțator al alb-vișiniilor a promis un buget de șapte milioane de euro pentru sezonul viitor, în timp ce partenerul său, Victor Angelescu, anunțat când e așteptat un nou titlu în Giulești.

ADVERTISEMENT

„La noi se stabileşte bugetul şi apoi alege antrenorul, nu ne cere antrenorul jucători fără să ştie bugetul. Ştie ce buget avem, ce buget are şi el pentru transferuri şi, în conformitate cu asta, vom aduce jucătorii de care vom avea nevoie.

E clar că odată cu venirea domnului Şucu suntem doi investitori, vom face tot posibilul să ducem Rapidul mai sus şi vrem să devenim o candidată la titlu în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Avem deocamdată acest sezon al centenarului şi avem obiectivele destul de mari pe care ni le-am propus, playoff-ul şi Cupa. Sper eu ca în 2 ani să ne batem la titlu”, a declarat Victor Angelescu, la orangesport.ro.

ADVERTISEMENT