Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid vrea să îi „fure” titlul FCSB-ului: „În vestiar vorbim doar despre locul 1”

Rapid vrea titlul în sezonul centenar. Giuleștenii debordează de optimism chiar dacă distanța față de liderul de FCSB e mare.
10.02.2024 | 11:55
Rapid vrea sa ii fure titlul FCSBului In vestiar vorbim doar despre locul 1
Rapid vrea să îi „fure” titlul FCSB-ului: „În vestiar vorbim doar despre locul 1”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să intre puternic în cărți pentru titlul de campioană din SuperLiga. Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, care poate decide echipa care să se ia la luptă cu roș-albaștrii, Claudiu Petrila a vorbit despre planurile giuleștenilor în exclusivitate pentru FANATIK.

Rapid vrea titlul pe campioană! Claudiu Petrila le aruncă mănușa rivalilor de la FCSB

Rapid, care în 2023 a împlinit 100 de ani de la înființare, are în palmares doar trei titluri. În vară, suflarea alb-vișinie vrea ca echipa antrenată de Cristiano Bergodi să îl celebreze pe cel de-al patrulea.

ADVERTISEMENT

Momentan, acest obiectiv este mai puțin realist din cauza avansului pe care FCSB îl are în fruntea SuperLigii: 9 puncte peste CFR Cluj și Rapid. Fotbaliștii grupării de sub Podul Grant rămân însă optimiști.

(n.r. – Ești printre jucătorii Rapidului cu cele mai multe titluri, 4 titluri în carieră cu CFR Cluj. Doar Djokovic mai are 4. Te gândești că palmaresul se poate îmbunătății?) Bineînțeles și cu siguranță se poate îmbunătății, chiar din acest an.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Se vorbește de titlu în vestiarul Rapidului?) Se vorbește, este o distanță mare, dar mai sunt multe meciuri și încă se joacă. (n.r. – Mai poate fi oprită FCSB?)Bineînțeles că mai poate fi oprită, se pot încurca și ei. Acum cel mai important este să ne câștigăm meciurile.

(n.r. – Urmează acest CFR cu Rapid crezi că dacă una dintre ele va câștiga va fi principala contracandidată a FCSB-ului sau este prea devreme?) Este prea devreme, totul se va da în play-off pentru că se vor înjumătății și punctele și acolo va fi bătălia cea mare”, a declarat Claudiu Petrila, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Până să o prindă din urmă pe FCSB, Rapid trebuie mai întâi să treacă de CFR Cluj. Derby-ul feroviar din SuperLiga este programat în etapa cu numărul 25, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15. CFR Cluj și Rapid sunt la egalitate de puncte înaintea meciului din Gruia, 42.

(n.r. -Urmează meciul cu CFR, tu ești apt de joc?)Sunt apt deja, va fi un meci foarte greu la Cluj, știu foarte bine că au o echipă foarte bună, dar vom merge acolo să luăm cele 3 puncte”, a adăugat atacantul în vârstă de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila, INTERVIU inainte de CFR Cluj - Rapid: “VOI RAMANE IN GIULESTI SI DIN VARA”