Sport

Ultrașii lui Dinamo, răspuns virulent pentru rivalii de la Rapid: ”Opriți ipocrizia!”

Suporterii Rapidului sunt nemulțumiți de numărul de bilete primite la derby-ul cu Dinamo, însă rivalii din Ștefan cel Mare le-au dat un răspuns acid pe această temă.
25.01.2024 | 19:35
Ultrasii lui Dinamo raspuns virulent pentru rivalii de la Rapid Opriti ipocrizia
Suporterii Rapidului sunt nemulțumiți de numărul de bilete primite la derby-ul cu Dinamo, însă rivalii din Ștefan cel Mare le-au dat un răspuns acid pe această temă. Sursă foto: Facebook Ultras Tei Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Giuleștenii susțin că au avut promise inițial 5.000 de bilete la meci, după care dinamoviștii au schimbat din mers înțelegerea și le-au oferit doar 2.800, atât cât prevede regulamentul. Asta i-a deranjat teribil pe ”vișinii”, care au amenințat cu boicotul.

Răspuns acid al fanilor lui Dinamo pentru cei de la Rapid

După ce administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a explicat că biletele pentru suporterii Rapidului se acordă în urma unei convenții încheiată între cele două galerii, ultrașii ”câinilor” au dat un răspuns dur către rivalii din Giulești.

ADVERTISEMENT

Aceștia au expus o parte dintre motivele pentru care nu le-au dat mai multe tichete rapidiștilor și au amintit de situația petrecută la meciul tur, în Giulești, când galeria lui Dinamo a decis să părăsească stadionul pentru că i-a fost interzisă coregrafia.

”Opriți ipocrizia! Pentru colivia asta meschină, cu un cearceaf alb pus intenționat pentru a vă bate joc de oaspeți, vreți peluză întreagă pe Arenă?! Ar fi multe de dezgropat, dar enumerăm doar câteva. În tur, oricât ați arunca vina pe jandarmerie, știm că șicanele și interzicerea coregrafiei Magneto au fost venite de la voi.

ADVERTISEMENT

Să ne amintim de anii ’90-2002, când vă dădeam peluză întreagă pe Dinamo, vouă și steliștilor, ca mai apoi să începeți să faceți țarcuri mari, apoi mici, apoi și mai mici, apoi sus în ele sau un mic cotlon lateral al unei tribune. Voi ați f..ut mentalitatea după care plângeți acum”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook ”Ultras Tei Dinamo Bucuresti”.

Ce acuze le mai aduc dinamoviștii rivalilor din Giulești

”Era frumos când vă aduceam apă la greva foamei, când organizam evenimente în Sala Dinamo cu ‘Rapid nu moare’ și pus imnul vostru la boxe, cu zeci de mesaje de susținere în anii voștri grei? Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

ADVERTISEMENT

Nu ați putut să țineți un moment de reculegere pentru un poloist dinamovist care a murit în bazinul vostru, în schimb ați putut să afișați noaptea, pe ascuns, un mesaj la oficială când am retrogradat, iar acum mizeriile astea cu șicanări, culmea, tot voi victime.

Chiar nu vă e jenă deloc?! Voi vorbiți de mentalitate?! A avea mentalitate nu înseamnă a fi și naivi. Primiți ceea ce meritați, ba chiar prea mult”, se mai arată în postarea fanilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Editorialistul FANATIK, Daniel Șendre, a scris despre scandalul biletelor de la meciul Dinamo – Rapid, militând pentru spectacol total pe Arena Națională, din care să câștige întreg fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT