Sport

Răspunsul lui Mititelu pentru Olguța Vasilescu: ”Mai degrabă văd unificarea Coreelor”

Adrian Mititelu a oferit răspunsul la propunerea Olguței Vasilescu de a fuziona cele două echipe din Craiova, FCU Craiova și Universitatea Craiova.
07.02.2024 | 22:10
Raspunsul lui Mititelu pentru Olguta Vasilescu Mai degraba vad unificarea Coreelor
Adrian Mititelu, răspuns pentru Lia Olguța Vasilescu. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat că își dorește ca Adrian Mititelu și Mihai Rotaru să facă pace și să existe o singură echipă de fotbal în oraș. Aceasta este de părere că majoritatea cetățenilor ar fi mult mai fericiți să aibă o singură echipă locală, continuatoarea Științei.

Adrian Mititelu i-a răspuns Olguței Vasilescu: ”Să nu uităm că este an electoral”

Patronul lui FCU Craiova nu ia în calcul o împăcare cu Mihai Rotaru și o posibilă fuziune între cele două echipe din Bănie, chiar dacă și fiului său îi surâde această propunere.

ADVERTISEMENT

”Să nu uităm că este an electoral, iar doamna Olguța Vasilescu se bazează pe faptul că sunt cateva 15-20 de mii de oameni care își doresc unificarea celor două echipe din Craiova. Sunt acei suporteri mai pașnici, mai de rezultat, cei care țin cu tot fotbalul craiovean și care se duc mai mult la meciurile lui CSU Craiova, deoarece ei se băteau la campionat când noi nici nu existam.

Eu vă dau cuvântul de onoare că niciodată nu m-am gândit la o fuziune și nu voi accepta așa ceva. Mai degrabă văd unificarea Coreelor.

ADVERTISEMENT

Să știți că această inițiativă de la Mihai Rotaru a pornit. Dumnealui s-a întâlnit cu fiul meu și i-a propus asta, acum 7-8 luni de zile. Fiul meu a cam agreat povestea și m-a bătut la cap cu asta. Eu ca să nu mă opun dorinței lui, i-am răspuns că o să mă gândesc. Mi-a și plăcut acest joc ca să văd ce gândesc ei”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

Adrian Mititelu: ”Acesta este scopul dorinței lui Mihai Rotaru”

Adrian Mititelu crede că această dorință a lui Mihai Rotaru și a Olguței Vasilescu are ca scop recuperarea banilor investiți de patronul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”Această fuziune este dorită cu scopul de a ieși domnul Rotaru frumos din tot scandalul astă. El a venit peste mine în Craiova și mi-a furat suporterii, mi-a blocat afacerile și mi-a afectat familia.

Din ce știu, Mihai Rotaru are o creanță importantă la acel club și caută să încaseze acei bani. El cunoaște opinia mea și că eu nu sunt de acord cu asta, dar știe că fiul meu nu își dorește această situație din Craiova”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru: „De ce ar fuziona Universitatea Craiova?”

Mihai Rotaru a fost primul dintre cei doi patroni care a oferit un răspuns după declarațiile Olguței Vasilescu. Finanțatorul Universității Craiova nu este de acord cu această propunere și nu crede că echipa sa ar avea un câștig dintr-o eventuală fuziune.

”Nu știu nimic, nu se va pune vreodată problema. De ce ar fuziona vreodată Universitatea Craiova cu cineva? Nu se poate. Este o singură Craiovă, este Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT