Life

Ce a făcut Lidia Bordea după ce a fost surprinsă cu Spike. Cum își caută liniștea fosta nevastă a lui Cătălin Bordea

Locul în care a fost surprinsă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, după ce a fost văzută cu Spike, prietenul comediantului.
06.09.2023 | 15:29
Ce a facut Lidia Bordea dupa ce a fost surprinsa cu Spike Cum isi cauta linistea fosta nevasta a lui Catalin Bordea
Ce a făcut Livia după ce a fost surprinsă cu Spike, bunul prieten al lui Bordea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Livia și-a găsit fericirea în brațele lui Spike, fosta soție a lui Cătălin Bordea mai poartă încă după ea un bagaj emoțional destul de greu. Căci, după ce a fost fotografiată sărutându-se cu artistul pe care îl manageriază, a fost surprinsă și la psiholog.

Livia, fosta doamnă Bordea, la psiholog după ce a fost surprinsă cu Spike

În urmă cu o zi, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă sărutându-se pasional cu nimeni altul decât Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului soț. De altfel, Paul Mărăcine, pe numele său real, le-a fost și cavaler de onoare la nuntă.

ADVERTISEMENT

Și deși pare că pe plan romantic și-a găsit liniștea, Livia are încă sufletul încărcat, drept dovadă fiind faptul că fosta soție a vedetei de la Antena 1 a fost fotografiată de CanCan, în centrul Capitalei, intrând în cabinetul unui psiholog.

Pentru asta, noua iubită a lui Spike a ales să poarte o ținută lejeră, cu care să nu iasă prea mult în evidență, formată din pantaloni scurți și un hanorac. Vedeta a petrecut alături de specialist 30 de minute în care, probabil, a vorbit despre perioada prin care trece acum.

ADVERTISEMENT

De când ar fi, de fapt, împreună Livia și Spike

Pentru că este drept de remarcat faptul că Livia nu are parte de vremuri prea limpezi. Multă lume a încercat să înțeleagă cum de au ajuns ea și Cătălin Bordea la divorț. Iar acum, după ce s-a aflat despre relația cu Spike, răspunsurile par să apară.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Livia, fosta soție a lui Bordea, și Paul Mărăcine și-ar fi început relația cu 12 luni în urmă. La momentul respectiv, Cătălin era plecat la America Express cu Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

Astfel că, deși s-a întors victorios din concurs, juratul de la iUmor a pierdut-o definitiv pe femeia iubită. Acum, comediantul a făcut pe contul său de Instagram o declarație scurtă, în care a rezumat ce crede despre situația în care a ajuns.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, după ce Livia și Spike au fost surprinși împreună.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Paul Mărăcine a declarat că nu există nicio problemă în faptul că s-a sărutat cu cea care îl manageriază, întâmplător fosta soție a pritanului său. „Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm. Care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm. Nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a fost reacția lui pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT