News

Răsturnare de situație în cazul femeii din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj. Ce a făcut soțul înainte de izbucnirea incendiului

Noi detalii în cazul femeii din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj. Ce spun martorii despre soțul Mălinei, mama copilului
12.01.2024 | 22:37
Rasturnare de situatie in cazul femeii din Iasi care sia aruncat bebelusul de la etaj Ce a facut sotul inainte de izbucnirea incendiului
Răsturnare de situație în cazul femeii din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în cazul femeii din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj. Apar noi detalii cu privire la tragedia petrecută în urmă cu câteva zile, care a șocat o țară întreagă. Sursa incendiului nu a fost încă identificată.

Noi detalii în cazul femeii din Iași care și-a aruncat bebelușul de la etaj

Însă, s-ar părea că focul nu a pornit dintr-o cauză de ordin tehnic. Sunt o mulțime de întrebări fără răspuns, anchetatorii încercând să refacă firul evenimentelor. Acum, ies la iveală noi informații care contrazic spusele soțului femeii de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Deși acesta a declarat că în ziua respectivă s-a aflat la serviciu, se pare că înainte cu două ore de izbucnirea focului bărbatul ar fi venit acasă. Conform unor surse din anchetă, citate de Observator, Lucian Ștefan P. ar fi ajuns în apartament în jurul orei 12:30.

Aceleași surse precizează că între cei doi ar fi izbucnit un conflict, iar bărbatul și-ar fi încuiat femeia în locuință, cu tot cu copil. Înainte de ora 15:00, flăcările puternice aveau să cuprindă apartamentul.

ADVERTISEMENT

„O încuia de foarte multe ori în casă, ea plângea”

Pe de altă parte, soțul Mălinei susține că aceasta avea cheile de la casă și că nu își imaginează cum a pornit focul. Vecinii celor doi spun că femeia era agresată de partenerul ei deseori și că ar fi încuiat-o de foarte multe ori în apartament.

„Când au venit pompierii, era încuiată şi uşa la dormitor. Ea nu a putut să iasă din dormitor, de asta a aruncat şi copilul, s-a aruncat şi ea. Nu avea altă ieşire!

ADVERTISEMENT

O încuia de foarte multe ori în casă, ea plângea. Ea era foarte legată de el şi foarte mult l-a iubit, dar el era de o răutate ieşită din comun!”, a transmis o vecină, potrivit Observator.

Femeia, medic rezident la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, era căsătorită cu tatăl copilului ei de un an și jumătate. Din păcate, în urma tragediei care a avut loc pe 10 ianuarie, bebelușul de 5 luni a murit. Mama copilului l-a înfășurat în haine și într-o pătură groasă, iar apoi l-a aruncat de la etaj, sperând că îl va salva din incendiu.

ADVERTISEMENT

Apoi, s-a aruncat și ea de la geam. Bebelușul nu a supraviețuit, iar femeia este internată la spital cu răni grave. Între Mălina și soțul ei aveau loc certuri foarte des, care de multe ori culiminau cu agresarea femeii. În luna decembrie, un vecin a sunat la 112 după ce a auzit țipete din apartamentul cuplului, însă aceasta a refuzat să depună plângere împotriva soțului.

 

ADVERTISEMENT