News

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. Cine ar fi, în realitate, criminalul

11.08.2020 | 20:36
Rasturnare de situatie in cazul uciderii lui Emi Pian Cine ar fi in realitate criminalul
ADVERTISEMENT

Presupusul criminal al lui Emi Pian neagă că l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu, cu toate că polițiștii îl considerau până acum principalul vinovat.

Richard Emanuel Gheorghe a fost arestat încă de săptămâna trecută, însă neagă că l-ar fi ucis pe Emi Pian, fostul lider al Duduienilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, avocații bărbatului susțin că au dovezi care arată că Richard Emanuel nu este ucigașul, ci un alt bărbat care dorea să se răzbune pe Emi Pian.

Cine este cu adevărat criminalul lui Emi Pian? Noi informații ies la iveală

Potrivit Capital.ro, apare în ecuație numele lui Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, supranumit Nat.

ADVERTISEMENT

Nat Mincă i-ar fi amenințat pe frații Pian în urmă cu șase luni, nervos că Duduienii l-au împrumutat pe fiul său, de 18 ani, cu o sumă mare de bani.

Nat Mincă n-ar fi suportat ideea că Duduienii ar fi profitat de naivitatea fiului său și le-a transmis că nu le va da niciun ban înapoi. Mai mult, bărbatul a transmis pe Facebook că dacă e nevoie, pentru copilul său, e dispus să-i „împuște ca pe iepuri” pe cei ce profită de familia sa.

ADVERTISEMENT

Desigur, clanul Duduianu, ca orice clan de interlopi, avea și are mulți dușmani, astfel că lista cu cei care ar fi vrut să-și treacă în palmares un astfel de omor poate fi destul de lungă.

Mai mulți membri ai clanului Duduianu au fost chemați la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei pentru audieri, imediat după înmormântarea lui Emi Pian, printre care și fiul interlopului.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Emi Pian, Nicușor Bratu, zis Elvis Pian, susține în continuare că liderul Duduienilor a fost asasinat la comandă și a cerut Poliției să facă dreptate.

Autoritățile au mari dificultăți în a afla cine este adevăratul criminal al lui Emi Pian, pentru că e puțin probabil ca interlopii să accepte să colaboreze cu oamenii legii.

Conform tuturor legilor nescrise ale mafiei, sau lumii interlope, colaborarea cu Poliția este un lucru rușinos, iar toate problemele se rezolvă, de cele mai multe ori, între clanuri cu săbii sau bani.

ADVERTISEMENT
Tags: