Life

Răsturnare de situație în divorțul anului! Ce a făcut Carmen Grebenișan după ce a anunțat că divorțează

Ce a făcut Carmen Grebenișan la scurt timp după ce a anunțat separarea de Alex Militaru. Puțini se așteptau să se întâmple asta.
25.03.2024 | 18:21
Rasturnare de situatie in divortul anului Ce a facut Carmen Grebenisan dupa ce a anuntat ca divorteaza
Răsturnare de situație în divorțul Carmen Grebenișan - Alex Militaru. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La nici trei ani de căsnicie, Carmen Grebenișan a anunțat că a divorțat de Alex Militaru și că relația lor a ajuns la final. Vestea i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că recent vorbeau despre copii, iar după întoarcerea de la Survivor România, acum 9 luni, spuneau că nimic nu-i mai poate despărți. Decizia luată de blondină acum.

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Carmen Grebenișan și Alex Militaru

Weekendul trecut a fost unul plin de surprize în showbizul românesc. În timp ce Vlăduța Lupău a anunțat cu mare emoție mărirea familiei, Carmen Grebenișan a dezvăluit destrămarea acesteia.

ADVERTISEMENT

La nici trei ani de când s-au căsătorit civil, martori fiindu-le Alina Ceușan și soțul său, Raul Tișa, fosta concurentă de la Survivor România și Alex Militaru au ajuns la divorț. Cel puțin, acestea sunt declarațiile făcute de blondină sâmbătă, 23 martie 2024.

Printr-o postare lungă pe Instagram, fosta Faimoasa afirma că decizia a fost luată de comun acord, în urmă cu câteva săptămâni, „printr-o modalitate prietenoasă”. Motivele nu au fost dezvăluite, însă Carmen Grebenișan a ținut să sublinieze că ea și fostul său soț au rămas prieteni.

ADVERTISEMENT

Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, care așteptau să primească astfel de informații de-acum, mai ales că în multiplele apariții recente, Alex Militaru și Carmen Grebenișan vorbeau despre copii.

Dar mai bulversat a fost publicul după ce a doua zi de la anunțul trist, au văzut pe contul vedetei imagini de la ei de acasă. Carmen Grebenișan i-au avut invitați pe Alina Ceușan, Raul și pe fiul său, exact ca o adevărată familie.

ADVERTISEMENT

Alex Militaru: „Nu o să ne despărțim”

Spre surprinderea tuturor, Alex Militaru, care până de curând nu a fost împătimit al showbizului, a ieșit în față și a afirmat că, de fapt, nu este vorba despre niciun divorț, ci doar despre o simplă separare- că doar, ca în orice familie, certurile mai apar.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim.

ADVERTISEMENT

Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina, soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a dezvăluit Alex Militaru pentru click.ro. 

După despărțirea de Alex Militaru, Carmen Grebenișan și-a făcut bagajele și a plecat

Divorț sau nu, cert este că după ce a anunțat despărțirea, Carmen Grebenișan și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, nu singură, ci însoțită de Alina Ceușan. Cele două au plecat împreună în Tunisia.

„Plec în Tunisia cu prietena mea cea mai bună”, este mesajul cu care blondina a însoțit o poză făcută în lift, în care se văd și bagajele. Ulterior, Carmen a mai publicat o fotografie din avion, iar zâmbetul era la locul său, semn că vedeta nu este atât de afectată de perioada prin care trece.

Carmen Grebenișan Alex Militaru alina ceușan despărțire bagaje avion
Carmen Grebenișan și-a luat prietena și a plecat din țară după despărțirea de Alex Militaru.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

I-a despărțit Survivor pe Carmen Grebenișan și Alex Militaru?

Se poate ca cele cinci luni petrecute departe unul de celălalt să-și fi pus amprenta asupra relației? În urmă cu câteva luni, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Alex Militaru recunoștea că este un bărbat gelos și că s-a gândit, la un moment dat, ce ar face în situația în care Carmen Grebenișan s-ar îndrăgosti de un alt bărbat cât timp este în junglă.

Dar celebra influenceriță a susținut că, de fapt, emisiunea nu a făcut altceva decât să-i unească și chiar să repare problemele care înainte existau. Cu toate că, s-a întrebat dacă nu cumva soțul său a încetat să o iubească în tot acest timp.

„’Mă mai iubești?’ Amândoi cred că ne-am întrebat chestia asta unul pe celălalt. Există frica asta că se schimbă lucruri și întâlnești oameni noi. Și, deși ai încredere în persoana aia, tot te gândești, ‘Omul ăla mai simte la fel?’, pentru că noi am fost fizic îndepărtați cinci luni de zile. Și în cinci luni am vorbit cinci minute la o probă, atât. E greu de imaginat că se poate duce o relație în stilul ăsta.

Mă bucur că, de fapt, toată schema asta ne-a întărit atât de mult. Acuma suntem mult mai bine decât eram înainte. Pe el l-a făcut să aibă multe revelații și pe mine m-a făcut o persoană mai calmă”, povestea Carmen Grebenișan.

Voia să facă nunta, dar a anunțat divorțul

Mai mult decât atât, singură cu gândurile ei, în timp ce se afla în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan voia să ajungă mai repede în brațele soțului. Simțea că este cel mai bun moment pentru nuntă.

Evenimentul ar fi trebuit, într-adevăr, să aibă loc înainte de Survivor, însă blondina a ales să-și testeze limitele și să se bucure mai târziu de cununia religioasă – care acum pare să nu mai aibă loc niciodată, în ciudat faptului că era convinsă că relația sa va dura exact ca în povești, până la adânci bătrâneți.

„Sincer, chiar nimic, ne-am dat seama că… Și în Survivor, gândul meu era: ‘Vreau să vorbesc cu Alex, că vreau să facem nunta. Acum mai mult ca niciodată’. Mi s-au consolidat niște gânduri, cu privire la relația noastră”, spunea vedeta.

Alex, de asemenea, era convins că simțul umorului îl va ajuta să-și țină toată viața soția alături și nimic nu prevestea un divorț: „O să fim toată viața împreună și nu cred că trebuie să fac ceva. Mă strigă lumea pe mine Grebenișan”.

De ce nu acceptă Alex Militaru separararea de Carmen Grebenișan: „E greu să fii singur”

Nici nu este de mirare că Alex Militaru neagă vehement divorțul de Alex Militaru, căci bărbatul recunoștea că lunile fără soția lui acasă au fost îngrozitoare. Nici măcar nu a schimbat fața de pernă, pentru a păstrat proaspăt mirosul femeii iubite.

Și masa plină de make-up a rămas la locul ei, chiar dacă Alex a folosit două dintre cremele vedetei. De altfel, el a făcut tot posibilul pentru a petrece cât mai puțin timp acasă, deoarece, fără Carmen, nu-și mai găsea locul acolo.

„M-am gândit că poate mă uită. Că cine știe ce se întâmplă acolo în junglă. Eu am avut noroc să o văd. Noi când a ales ea să meargă la Survivor, am vorbit niște chestii, ne știam limitele de la începutul relației. (…) Să știi că ne-a făcut foarte bine treaba asta. Sunt recunoscător. Ne-a întărit încrederea. Și dacă lucrul ăsta nu ne-a despărțit, nu știu ce ar mai putea să ne despartă. 

(…) Nu mi-a fost bine, casa aia începuse să fie foarte goală. Preferam să fac orice altceva doar să nu mă mai duc acasă. Și dacă mă duceam, mă uitam la Survivor. În restul zilerelor preferam să vin, să pot să mai fac un duș și somn.

Și apoi să plec iar de acasă. Pentru că noi ne-am mutat împreună în casa aia. Nu a fost să vină ea la mine sau să merg la ea. Creierul meu așa percepe casa aia, doar noi doi împreună. Casa notară. Și e greu să fii singur”, a declarat Alex Militaru la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT