Life

Răsturnare de situație în familia Veronicăi Stegaru. Tatăl Vulpiței a venit urgent la București și i-a mărturisit asta

19.05.2020 | 18:13
Rasturnare de situatie in familia Veronicai Stegaru Tatal Vulpitei a venit urgent la Bucuresti si ia marturisit asta
Veronica Stegaru s-a împăcat cu tatăl ei. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în familia Veronicăi Stegaru! După luni în care nu a mai vorbit cu tatăl ei, deranjat de faptul că apare la Antena 1 și își expune viața, bărbatul a ”descins” la București și și-a strâns din nou în viață fata.

Veronica Stegaru și-a revăzut tatăl după două luni de separare

Tatăl Vulpiței a contestat relația fiicei sale cu Viorel Stegaru și nu a lăsat-o pe ”vedeta” din Blăgești să mai apară la Acces direct vorbind despre viața ei.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, iar perioada în care Veronica și părinții ei au stat separați i-a făcut pe cei doi să se apropie din nou. În cele două luni ale stării de urgență, Vulpița și tatăl său nu s-au mai văzut, iar cel mai dificil moment pentru ei a fost de Paște, când fiecare a sărbătorit la sute de kilometri depărtare.

Veronica Stegaru: „Tatăl meu este alături de mine. Mi-a spus să mă țin de treabă”

Tatăl Vulpiței a revenit, așadar, la sentimente mai bune față de fiica lui și i-a transmis că o susține, lucru la care nu s-ar fi așteptat absolut nimeni.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, se pare că părintele vedetei de la Antena 1 îi ține partea și în conflictul cu soțul ei, Viorel, care ieri a sărit din nou calul și a vrut să o lovească în direct pe soție, fiind dat afară din emisiune de Mirela Vaida.

„Tatăl meu a fost și este alături de mine. L-am chemat și a venit. A lăsat toate grijile. Apreciez că a venit să mă vadă. Dimineață l-am îmbrățișat și chiar mi-a lipsit. Mi-a dat câteva explicații. Mi-a spus să mă țin de treabă. Mama e bine, frații mei sunt la fel”, a mărturisit Vulpița în fața reporterilor de la Acces direct.

ADVERTISEMENT

Ionel Secuianu, tatăl Veronicăi, i-ar fi transmis și lui Viorel că nu este deloc de acord cu comportamentul pe care acesta l-a avut față de fata lui.