Răsturnare de situație în scandalul din familia lui Brigitte Pastramă! Robert Sfăt rupe tăcerea: „I-a dat și lui Florin un capac”

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/06/2020, 07:19
Răsturnare de situație în scandalul din familia lui Brigitte Pastramă! Robert Sfăt rupe tăcerea: „I-a dat și lui Florin un capac”
Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, a rupt tăcerea. Sursa foto: captură Antena 1

Răsturnare de situație în scandalul din familia lui Brigitte Pastramă. Robert Sfăt, fiul fostei neveste a lui Ilie Năstase, a rupt tăcerea și a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea în care a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a se calma spiritele la locuința vedetei.

Robert Sfăt rupe tăcerea și o acuză pe mama lui că a fost violentă

Fiul în vârstă de 19 ani al timișorencei susține că nu a sărit la bătaie la mama ei, ci, dimpotrivă, agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi căsăpit nițel și pe Florin Pastramă.

Robert Sfăt a povestit la Xtra Night Show că a fost scos din casă în toiul nopții și că doi dintre amicii lui au fost sechestrați în casă, timp în care mama lui aștepta să vină polițiștii pentru a căuta droguri.

Tânărul susține că oamenii legii nu au găsit niciun fel de stupefiante, contrazicând în acest fel ipotezele lansate în ultimele 48 de ore.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Robert spune că s-a înțeles mai bine cu Ilie Năstase decât cu maică-sa

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic”, a mai spus Robert șocând pe toată lumea.

Robert a recunoscut că a trecut prin momente mai ”dubioase” și că a ajuns recent la Spitalul Obregia, însă problemele sale emoționale au fost cauzate de o iubire neîmpărtășită, din cauza unei fete, nu din cauza drogurilor.

Adolescentul a spus că s-a lăsat de droguri și le recomandă prietenilor săi să facă la fel.

Închide ×