Life

Răsturnare de situație în scandalul din familia lui Brigitte Pastramă! Robert Sfăt rupe tăcerea: „I-a dat și lui Florin un capac”

24.06.2020 | 07:19
Rasturnare de situatie in scandalul din familia lui Brigitte Pastrama Robert Sfat rupe tacerea Ia dat si lui Florin un capac
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în scandalul din familia lui Brigitte Pastramă. Robert Sfăt, fiul fostei neveste a lui Ilie Năstase, a rupt tăcerea și a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea în care a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a se calma spiritele la locuința vedetei.

Robert Sfăt rupe tăcerea și o acuză pe mama lui că a fost violentă

Fiul în vârstă de 19 ani al timișorencei susține că nu a sărit la bătaie la mama ei, ci, dimpotrivă, agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi căsăpit nițel și pe Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

Robert Sfăt a povestit la Xtra Night Show că a fost scos din casă în toiul nopții și că doi dintre amicii lui au fost sechestrați în casă, timp în care mama lui aștepta să vină polițiștii pentru a căuta droguri.

Tânărul susține că oamenii legii nu au găsit niciun fel de stupefiante, contrazicând în acest fel ipotezele lansate în ultimele 48 de ore.

ADVERTISEMENT

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Robert spune că s-a înțeles mai bine cu Ilie Năstase decât cu maică-sa

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic”, a mai spus Robert șocând pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Robert a recunoscut că a trecut prin momente mai ”dubioase” și că a ajuns recent la Spitalul Obregia, însă problemele sale emoționale au fost cauzate de o iubire neîmpărtășită, din cauza unei fete, nu din cauza drogurilor.

Adolescentul a spus că s-a lăsat de droguri și le recomandă prietenilor săi să facă la fel.