Life

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Pe cine a salvat Florin Dumitrescu de la eliminare

17.05.2021 | 08:37
Rasturnare de situatie la Chefi la cutite Pe cine a salvat Florin Dumitrescu de la eliminare
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație la „Chefi la Cuțite”, după ce Florin Dumitrescu a salvat o concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu de la eliminare. Aceasta a revenit în echipa albastră, de unde a făcut parte inițial. 

Este vorba despre Mirela Negoiță, al cărei drum s-ar fi putut încheia în ediția de aseară a show-ului culinar, dacă nu ar fi fost salvată de chef Dumitrescu, cu ajutorul amuletei sale.

ADVERTISEMENT

În urma duelului, farfuria concurentei a obținut cel mai mic punctaj, însă a fost salvată și s-a întors în prima echipă din care a făcut parte, fericită că chef Dumitrescu i-a oferit a doua șansă.

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. Pe cine a salvat Florin Dumitrescu de la eliminare

Atunci când Florin Dumitrescu a folosit amuleta pentru a o salva pe Mirela Negoiță, aceasta a izbucnit în lacrimi și a promis că va fave tot ce e posibil pentru a nu-l dezamăgi pe chef.

ADVERTISEMENT

„M-am simțit super ok că m-a salvat, că m-a adus acasă, sper să nu-l dezamăgesc”, a declarat Mirela Negoiță în ediția de duminică seară „Chefi la Cuțite”.

Reacția lui Cătălin Scărlătescu a fost una surprinzătoare. Cheful s-a bucurat atunci când colegul său i-a oferit o nouă șansă Mirelei, considerând că Florin Dumitrescu a făcut o alegere corectă.

ADVERTISEMENT

„Eu dacă eram în locul lui Dumitrescu o salvam. Consider că fără doar și poate a făcut exact ceea ce trebuia să facă”, a declarat Scărlătescu, după ce a aflat că Mirela Negoiță se va întoarce la echipa „de origine”, cea albastră.

Mai mult, chef Scărlătescu a fost emoționat peste măsură și nu s-a mai putut abține, așa că a izbucnit în lacrimi, recunoscând că atât el, câ și membrii echipei mov, s-au atașat de Mirela.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că ai stat foarte puțin cu noi. Faptul că ai stat doar atât cu noi ne-a făcut să te iubim mai mult”, i-a spus cheful concurentei, înainte ca Dumitrescu să facă mutarea.

Florin Dumitrescu, Chefi la Cuțite
Florin Dumitrescu a salvat o concurentă la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Facebook

Florin Dumitrescu, strategie bine gândită la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu susține că Mirela Negoiță a făcut întotdeauna parte din echipa lui și că a fost trimisă la cea a chefului Scărlătescu cu un scop.

Încă de la început, chef Dumitrescu și-a gândit strategia și a asigurat-o pe concurentă că știe ce face și trebuie să aibă încredere în el.

„Mirela e din echipa albastră, Mirela a fost trimisă acolo cu un scop. Am dat-o pe Mirela la schimb cu Revesz obligându-l pe Scărlătescu să folosească amuleta de dat la schimb înapoi, iar pe Mirela atunci când pleacă să o salvez aducând-o înapoi în echipa albastră”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT