Life

Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Se schimbă perechile. Alexandra a intervenit în forță!

14.12.2020 | 12:09
Rasturnare de situatie la Puterea dragostei Se schimba perechile Alexandra a intervenit in forta
Maria vrea să se apropie de Codruț de la Puterea dragostei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Situație neașteptată la Puterea dragostei! După despărțirea dintre Alexandra și Codruț, un nou cuplu s-ar putea naște în show-ul de la Kanal D! 

Maria, noua concurentă, l-a sunat pe fostul Alexandrei la 4 dimineața, iar când a aflat asta tânăra cu părul mov nu a fost tocmai încântată.

ADVERTISEMENT

Alexandra a întrebat-o pe Maria de ce l-a sunat pe fostul ei partener la acea oră, iar aceasta i-a dat un răspuns cumva persiflator spunându-i că a avut să îi adreseze o întrebare.

Alexandra de la Puterea dragostei, geloasă pe Maria

„Tu îl suni la 4 dimineața și nu ții minte de ce?”, a replicat Alexandra după ce a aflat de conversația avută de Maria cu Codruț.

ADVERTISEMENT

„Da, aveam o întrebare și am uitat-o”, a răspuns Maria extrem de senină, în timp ce mai toate fetele erau contrariate.

„Când m-am trezit am întrebat-o de ce m-a sunat”, a spus Codruț, care susține că era adormit și nu a vorbit atunci cu Maria.

ADVERTISEMENT

Alexandra a luat foc și i-a spus Mariei că dacă are impresia că îi poate face rău prin Codruț se înșală amarnic.

Codruț și Maria, un nou posibil cuplu?”

„N-am nicio treabă cu tine! Dar, stai, voi sunteți într-o relație? Atâta timp cât nu sunteți într-o relație, pot să îl sun de câte ori vreau eu: la 4, la 5, la 10, la 12. Nu are nicio treabă. Ce are să vorbesc cu el?”, i-a zis Maria.

ADVERTISEMENT

Alexandra a continuat să îi spună Mariei că nu o conving argumentele ei și că tot ce face este să provoace. Maria a recunoscut apoi că nici măcar nu a vorbit cu Codruț, confirmând ce a spus și băiatul, și anume că dormea la ora respectivă.

„Alexandra și Codruț sunt foarte apropiați în afară și mă disperă faptul că în emisiune o face pe indisponibila și îi dă cu jet”, a declarat Maria la testimoniale explicând situația creată între ea, Alexandra și Codruț.

Mai mulți concurenți au observat că, deși Alexandra și Codruț s-au despărțit, cei doi sunt în continuare destul de apropiați și au des accese de gelozie.

 

ADVERTISEMENT