Life

Răsturnare totală de situație în cazul lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar a făcut anunțul momentului despre Monica Gabor

Întorsură neașteptată în situația lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a dezvăluit ce relație are cu Monica Gabor.
17.10.2023 | 19:10
Rasturnare totala de situatie in cazul lui Irinel Columbeanu Fostul milionar a facut anuntul momentului despre Monica Gabor
Întorsură neașteptată în situația lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a dezvăluit ce relație are cu Monica Gabor. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Răsturnare totală de situație în cazul lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar a făcut anunțul momentului despre Monica Gabor cu care a fost însurat timp de 5 ani și cu care are un copil. Mariajul celor doi s-a destrămat în 2011.

Întorsură neașteptată în situația lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a dezvăluit ce relație are cu Monica Gabor

Întorsură neașteptată în situația lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a dezvăluit ce relație are cu Monica Gabor, după ce s-a vehiculat că actualul iubit al fotomodelului s-a oferit să-l ajute cu partea materială.

ADVERTISEMENT

Mai mult, apropiații susțin că Mr. Pink i-ar fi spus că-l așteaptă în Statele Unite ale Americii, însă realitatea este cu totul alta. Vedeta nu a mai vorbit cu fosta soție de o perioadă lungă și ține legătura numai cu fiica lor, Irina.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung.

ADVERTISEMENT

Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților.

Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat și de altfel, suma nu contează. I-am mulțumit, îi mulțumesc și pe această cale dacă mă aude!

ADVERTISEMENT

Foarte frumos din partea ei” a declarat Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV. Fostul afacerist susține că printre iubitele care l-au căutat în ultima perioadă se află Romanița Iovan și Oana, mai tânără cu 40 de ani.

Irinel Columbeanu, recunoscător pentru ajutorul primit

Irinel Columbeanu este extrem de recunoscător pentru ajutorul primit din partea lui Ion Cassian, cel care deține azilul în care se află în momentul de față. Bărbatul i-a sărit în ajutor, la fel și alte persoane străine.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți oameni au donat bani pentru fostul milionar în euro care nu are niciun venit. Cât despre problemele medicale cu care se confruntă spune că are același tratament și că asistentele sunt foarte atente cu el.

A renunțat să mai consume cafea și are numai gânduri bune pentru eforturile depuse pentru a-i fi mai bine. Irinel Columbeanu își dorește să rămână în continuare la centrul de bătrâni unde a stat și regretatul său tată.

ADVERTISEMENT