Fotbal intern

Ratare rar văzută în fotbal! Cicâldău a dat bară-bară în U Craiova – Hermannstadt. Video

19.02.2021 | 20:58
Ratare rar vazuta in fotbal Cicaldau a dat barabara in U Craiova  Hermannstadt Video
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău a fost protagonistul unei ratări rar văzute în fotbal, și anume ca mingea să lovească bara de două ori la aceeași fază, iar din păcate pentru olteni, mingea tot nu a intrat în poartă.

Momentul inedit s-a petrecut în minutul 15 al întâlnirii, când Alexandru Cicâldău a nimerit de două ori bara porții apărate de Cristiano Figueiredo, iar Nicușor Bancu nu a reușit să introducă mingea în poartă.

ADVERTISEMENT

După ce a lovit pentru a doua oară bara porții, mingea a sărit la Nicușor Bancu, dar acesta a dat paralel cu poarta, iar formația lui Liviu Ciobotariu a scăpat fără gol primit.

Ratare rar văzută în U Craiova – Hermannstadt. Cicâldău a dat de două ori în bară

Minutul 15 al partidei dintre Craiova și Hermannstadt a adus un moment inedit în fotbal și anume un moment în care mingea lovește de două ori bara porții, după care a urmat o ratare colosală a lui Nicușor Bancu imediat după ce mingea atinsese a doua bară.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău a fost protagonistul ratării, dar a reușit să înscrie în minutul 33, mijlocașul ajungând la opt goluri marcate în campionat pentru olteni, ultima reușită a sa până la meciul cu Hermannstadt fiind în duelul cu FC Botoșani din Cupa României, 1-0.

În cazul unei victorii, Craiova poate ajunge la un punct distanță de FCSB și de CFR Cluj, liderii campionatului, dar cu un meci în plus față de rivalele la titlu.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU RATAREA

Oltenii au fost frustrați după remiza cu Clinceni

În ultimul meci din campionat, Craiova a obținut doar un punct în duelul cu Academica Clinceni, 0-0, iar Paul Papp a fost unul dintre cei mai vehemenți jucători ai oltenilor la finalul disputei:

„Ar trebui să fim mai concentrați în fața porții și să o punem în ațe. Un 0-0 care nu ajută pe nimeni și asta a fost istoria meciului. Echipa își face bine treaba, dar marcăm destul de greu și asta ne afectează. Cred că o să vină și golurile. Trebuie să fim concentrați, totul pleacă de la cap”.

ADVERTISEMENT

„Disciplina este punctul forte al lui Marinos Ouzounidis. Are experiență la echipe de top, în Liga Campionilor, și cred că avem ce învăța de la el. Am pierdut o bună șansă să ne apropiem de vârf, dar nu avem ce face, ne pare rău. Dacă vrem să câștigăm campionatul, nu trebuie să ne găsim alibi”, a mai spus Papp.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 2,12  este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT