Fotbal intern

U Craiova – Hermannstadt 1-0 în Liga 1. Ouzounidis, prima victorie în campionat. Live video

19.02.2021 | 22:25
U Craiova  Hermannstadt 10 in Liga 1 Ouzounidis prima victorie in campionat Live video
ADVERTISEMENT

U Craiova – Hermannstadt 1-0. Marinos Ouzounidis a câștigat primul său meci în Liga 1 în calitate de antrenor al oltenilor. Singurul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Cicâldău, în minutul 33. Alb-albaștrii sunt pe locul 3, cu 47 de puncte, unul mai puțin decât FCSB și CFR Cluj. De cealaltă parte, sibienii sunt pe loc de baraj, la trei lungimi în spatele Astrei.

U Craiova – Hermannstadt 1-0 (Cicâldău 33) – VIDEO AICI

Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu (c) – Mateiu(Bic 90), Nistor(Screciu 78) – Cîmpanu(Căpățînă 68), Cicâldău, Bairam(Camara 78) – Ivan(Mamut 90); Rezerve: Popescu, Bălașa, Screciu, Bic, Căpățînă, Bărbuț, Camara, Tudorie, Mamut
  • Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Matricardi, Scarlatache, Opruț – Addae(Dâlbea 60), Pires (c) – Popescu(Belu 8)(Elbers 81), Aosman(Karanovic 81), Mayoral – Bagaric(Sîntean 60); Rezerve: Pop, Vodă, Sîntean, Alhassan, Karanovic, Belu, Viera, Dâlbea, Elbers
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! U Craiova se impune cu 1-0 și vine la un punct în spatele lui FCSB și CFR Cluj.

Min. 90+1 – Ratare imensă a sibienilor! Pigliacelli îl blochează pe Matricardi!

Min. 70 – Lovitură bună de cap a lui Marius Constantin, dar Cristiano are o intervenție de zile mari.

Min. 63 – O nouă ocazie de gol a Craiovei! Ivan îi suflă mingea lui Cristiano, dar aceasta ajunge în corner.

ADVERTISEMENT

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 33 – GOOOL! Craiova deschide scorul! Cicâldău înscrie superb dintr-o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri al sibienilor.

Min. 15Ratare monumentală a lui Cicâldău! Mingea trimisă de mijlocașul Craiovei lovește ambii stâlpi ai porții lui Cristiano și nu intră în gol nici după ce e lovită cu capul de Bancu.

ADVERTISEMENT

Min. 1 – A început meciul!


Marinos Ouzounidis, primele cuvinte în limba română: „Va fi un meci dificil”

UPDATE, 19 februarie, ora 19:35 / Antrenorul grec al Craiovei a prefațat meciul cu sibienii. Primele cuvinte au fost în limba română, după care a continuat în engleză. „Mă aștept la un joc dificil. O să vedem după meci, Hermannstadt e o echipă organizată, au jucători foarte buni, Bagaric de exemplu, trebuie să avem grijă să păstrăm un echilibru între defensivă și atac. E nevoie de rezultate, avem nevoie de timp să muncim mai bine”, a declarat Marinos Ouzounidis, înainte de U Craiova – Hermannstadt.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 19 februarie, ora 17:30 /

Înaintea acestei etape, U Craiova ocupă locul 3, cu 44 de puncte, la patru lungimi de liderul FCSB şi locul secund, CFR Cluj. Sibienii sunt pe poziţia a 14-a, cea de baraj, cu exact jumătate din numărul de puncte al oltenilor, adică 22. Cu toate acestea antrenorul elen a declarat că urmează o partidă dificilă, care trebuie tratată cu toată atenţia.

ADVERTISEMENT

Cum şi FCSB şi CFR Cluj au avut destule rateuri în ultimele etape, Craiova a redus din decalajul de puncte existent la un moment dat şi poate spera justificat ca în play-off să se bată de la egal la egal cu cele două rivale pentru câştigarea titlului, mai ales că vestea excelentă vine dinspre golgheterul echipei, bosniacul Elvir Koljic. Acesta a început programul de pregătire după grava accidentare suferită în toamnă.

U Craiova – Hermannstadt Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Craiova – Hermannstadt se joacă vineri, 19 februarie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în cadrul etapei a 24-a din Liga 1. La ora meciului temperatura estimată este de 1 grad şi cer noros, dar fără precipitaţii, condiţii destul de bune pentru desfăşurarea jocului.

Meciul Craiova – Hermannstadt va fi televizat în direct de cele trei posturi care deţin dreptul de difuzare pentru partidele din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. El poate fi însă urmărit şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Juan Camara a devenit oficial jucătorul Craiovei

Forţa atacului alb-albaştrilor din Bănie a crescut după ce la începutul acestei săptămâni a fost oficializată mutarea despre care s-a tot vorbit în ultima lună. Spaniolul Juan Camara a semnat, după ce oltenii s-au înţeles asupra transferului cu polonezii de la Jagiellonia şi totodată au fost lămurite ultimele neclarităţi cu Dinamo, clubul unde fusese împrumutat toamna trecută.

Acum, Marinos Ouzounidis are chiar prea multe variante pentru compartimentul ofensiv, mai ales dacă va reveni şi golgheterul Koljic, pentru că grecul nu este clar adeptul unui sistem de joc 4-3-3, care să permită utilizarea concomitentă a mai multor jucători din acest compartiment. Ce e drept, Juan Camara poate evolua la fel de bine şi pe unul dintre posturile de mijlocaş de bandă.

Hermannstadt, victorie surpriză cu FCSB

Hermannstadt a întrerupt etapa trecută o serie de zece jocuri fără victorie şi a obţinut cel mai neaşteptat succes, 1-0 cu FCSB. Antrenorul Liviu Ciobotariu speră ca acest rezultat să fie cu un impact major în privinţa atitudinii echipei sale în meciurile care vor urma, fiind convins că echipa are potenţial pentru a ieşi cât mai repede de pe locurile periculoase.

Pentru casele de pariuri Craiova este favorita certă, la o cotă de 1,45, în timp ce o bombă din partea lui Hermannstadt ar însemna o cotă de 7,50. Chiar şi un singur gol marcat de sibieni face mai mult decât victoria gazdelor, 1,75. Între cele două echipe există doar două precedente în Bănie, 3-0 sezonul trecut şi 1-1 acum doi ani.

 

 

ADVERTISEMENT