Fotbal intern

Pavel Badea, mulțumit de schimbarea lui Corneliu Papură de la Universitatea Craiova: „Acum arătăm altceva”

19.02.2021 | 15:24
Pavel Badea multumit de schimbarea lui Corneliu Papura de la Universitatea Craiova Acum aratam altceva
ADVERTISEMENT

Pavel Badea, directorul clubului CS U Craiova, este mulțumit de schimbarea lui Corneliu Papură cu Marinos Ouzounidis în funcția de antrenor la echipă. Acesta consideră că odată cu venirea unui nou tehnician, jucătorii s-au descătușat și practică un alt nivel de fotbal.

Noul tehnician, Marinos Ouzounidis, primește laude după instalarea sa pe banca tehnică, inclusiv de la adversari care au observat o schimbare în jocul oltenilor fată de meciurile precedente.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea a comentat și noile achiziții ale clubului, Fedele și Camara, punctând în același timp că absența lui Elvir Koljic a fost un factor important în perioada mai slabă pe care clubul a traversat-o.

Pavel Badea, mulțumit de schimbarea lui Papură de la Universitatea Craiova: “Acum arătăm altceva”

“Ouzounidis este un antrenor care vine cu o nouă emulaţie. Jucătorii vor să demonstreze că sunt de nivelul primului unsprezece. Marinos Ouzounidis are experienţă şi ca jucător, dar şi ca antrenor, şi este la vârsta ideală pentru marea performanţă.

ADVERTISEMENT

Avem un nou antrenor, cu o nouă viziune, care poate să dea un nou restart. Mulţi dintre jucători erau blazaţi, plafonaţi sau blocaţi în momentul plecării lui Corneliu Papură. Acum arată altceva”, a declarat Pavel Badea pentru Gazeta de Sud.

După accidentarea lui Koljic, Universitatea Craiova a avut de suferit în clasament. Absența atacantului s-a resimțit în rezultatele oltenilor, care după un start perfect de sezon în Liga 1 se află momentan pe locul 3, cu 44 de puncte acumulate în 23 de partide.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea: „Faza ofensivă a fost cea care a suferit”

Directorul de la CS U Craiova a declarat că absența lui Koljic a fost decisivă în compartimentul ofensiv, acolo unde oltenii nu au reușit să îl înlocuiască. Acesta a remarcat și noile achiziții făcute de club: “Fedele şi Camara sunt jucători care vin cu plus valoare. Vor ridica gradul de concurenţă pe zona de mijloc şi atac.

Cu revenirea lui Koljic va fi clar o concurenţă şi o echipă mult mai competitivă. Revenirea lui Ivan la o formă care să ne dea speranţe este un atu, el este un jucător care are certe calităţi. El a intrat într-un con de umbră, a pierdut acum prin planul în fotbalul românesc, i-a scăzut cota, pentru că jocurile mai puţin reuşite ale lui au dus la rezultatele mai puţin bune ale echipei. Îşi va reveni.

ADVERTISEMENT

Faza ofensivă a fost cea care a suferit în ultimele 10-15 meciuri. Din momentul accidentării lui Koljic golul din echipă nu a fost acoperit de un alt jucător. Asta a fost mare problemă a noastră!”, a mai adăugat Pavel Badea.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt : 2,07  este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT