News

Raul a murit la doar 25 de ani în accidentul din Maramureș. Tânărul se întorcea din club când a fost lovit de o mașină

Raul a murit la doar 25 de ani, în această dimineață, în accidentul tragic din Maramureș. Ce a făcut tânărul în ultimele ore de viață.
09.07.2023 | 17:22
Raul a murit la doar 25 de ani in accidentul din Maramures Tanarul se intorcea din club cand a fost lovit de o masina
Raul a murit la doar 25 de ani într-un accident. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Antena 3/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Raul a murit la doar 25 de ani în accidentul din Maramureș, produs duminică dimineața pe drumul județean Târgu Lăpuş-Băiuţ. Apar informații noi cu privire la tânărul care și-a pierdut viața în această tragedie.

Raul a murit la doar 25 de ani în accidentul din Maramureș

Potrivit presei locale, Raul lucra în domeniul construcțiilor, fiind angajat al unei firme din Satu Mare. În timpul săptămânii, bărbatul era plecat la muncă și se întorcea acasă în fiecare weekend. Așa s-a întâmplat și în acest final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Însă, Raul nu știa că acesta va fi ultimul weekend când va ajunge în sânul familiei. De asemenea, se pare că înainte de producerea accidentului mortal, tânărul s-ar fi distrat într-un club din localitatea Târgu Lăpuş.

Ciudat este că trupul său a fost găsit în stradă, foarte departe de locul în care și-a petrecut ultimele ore de viață. Totodată, tânărul locuia în cealaltă parte a orașului, iar nimeni nu știe ce căuta în zona în care a fost găsit mort.

ADVERTISEMENT

Șoferul fugar a fost găsit de polițiști

Sesizarea la 112 a fost făcută la ora 04:35, atunci când trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit pe șosea de către un bărbat. Nu se știe, însă, de cât timp zăcea în mijlocul drumului. La fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță.

Din nefericire, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul tânărului de 25 de ani. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Amintim că șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

„În această dimineață, la ora 04.35, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, la ieșirea din localitatea Târgu Lăpuș, înspre localitatea Răzoare, pe partea carosabilă se află o persoană decedată.

În urma deplasării la fața locului a echipei operative, a fost identificat cadavrul unui tânăr de 25 de ani din Fântânele. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului”, au transmis polițiștii din Maramureș.

ADVERTISEMENT

Ulterior, șoferul fugar a fost prins de oamenii legii, după ce au fost instituite filtre în zona respectivă. Agenții au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar cu ajutorul acestora mașina și șoferul au fost identificate, notează actualmm.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: