Fotbal intern

Raul Rusescu, înapoi la FCSB! Atacantul-golgeter e tot mai aproape de transfer!

01.08.2018 | 18:12
Raul Rusescu inapoi la FCSB Atacantulgolgeter e tot mai aproape de transfer
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu la FCSB! Atacantul despre care Gigi Becali a vorbit zilele trecute că ar putea semna cu trupa roș-albastră este fostul stelist Raul Rusescu. Acesta, 30 de ani, trebuie să răspundă cât mai repede dacă e de acord că revină la formația cu care a cunoscut cele mai mari satisfacții. Informația a fost confirmată pentru FANATIK.RO de patronul FCSB, Gigi Becali.

Eu am făcut oferta, acum el trebuie să-i spună lui Meme dacă acceptă sau nu. Eu m-am ocupat personal de negocieri, am transmis toate cifrele, dar el e prieten bun cu Meme și ei vorbesc mai multe. Nu mai știu alte amănunte, cred că se poate face”, ne-a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu la FCSB! Prima ofertă a venit acum două luni

FANATIK.RO 

a scris despre interesul lui Gigi Becali pentru Raul Rusescu la începutul lunii iunie, el fiind unul dintre atacanții pe care patronul FCSB i-a pus pe listă ca înlocuitori ai lui Denis Alibec, pus pe lista de transferuri și ajuns ulterior la Astra Giurgiu. La acea oră se discuta inclusiv despre plecarea lui Gnohere, astfel că FCSB avea nevoie de minim două vârfuri. În privința lui Raul Rusescu nu s-a realizat nimic, din două motive.

În primul rând atacantul nu a fost pe deplin mulțumit de oferta salarială pe care i-o făcuse Becali, 20.000 de euro lunar, iar în al doilea rând jucătorul e sub contract cu turcii de la Osmanlispor până în vara lui 2019. Faptul că Rusescu a întârziat atunci să ofere un răspuns, l-a făcut pe Gigi Becali să-i trimită câteva săgeți.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu la FCSB! După ce l-a făcut ”băbăciune”, Gigi-i acceptă pretențiile!

„Rusescu face nişte nazuri, că el vrea 30 de mii de euro pe lună. Eu i-am dat 20 de mii de euro, dar el vrea 30. L-am dat de tânăr, de armăsar, şi îl iau acum băbăciune şi să îi dau şi 30 de mii? Nu se face transferul dacă nu vrea 20 de mii”,  a spus Becali la acel moment,

dar lucrurile au evoluat în favoarea jucătorului. Faptul că FCSB a rămas practic într-un singur atacant, Harlem Gnohere, l-a convins pe Becali să-i ofere lui Rusescu ceea ce refuza acum două luni.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK.ROFCSB i-a propus acum lui Rusescu 30.000 de euro pe lună, un contract pe doi ani, Raul putând deveni, dacă acceptă oferta, cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Rusescu trebuie să-și rezolve singur rezilierea contractului cu Osmanlinspor, unde câștigă 500.000 de euro și nu mai este dorit.

Raul Rusescu la FCSB! A fost golgeterul Ligii 1 în 2013!

Rusescu a jucat la roș-albaștri în două perioade, 2011/2013 și 2014/2015, reușind să marcheze de 54 de ori și să ofere 21 de assist-uri în 123 de meciuri la gruparea lui Gigi Becali. În vara lui 2013, Rusescu a devenit și golgeterul Ligii 1, cu 21 de goluri, 5 mai multe decât urmăritorul Jeremy Bokila de la Petrolul. Problema actuală a lui Rusescu este ieșirea totală din formă, el nemaijucînd un meci oficial de peste un an.

ADVERTISEMENT
Raul Rusescu a jucat și cu actuala siglă a echipei patronate de Gigi Becali
Raul Rusescu a jucat și cu actuala siglă a echipei patronate de Gigi Becali

Atacantul are şi 9 prezenţe la echipa naţională a României, unde a marcat un gol şi la care a debutat pe 11 septembrie 2012 într-un meci disputat contra Andorei, scor 4-0, pe “Arena Naţională”.

”Nu mai iau jucători pe care nu-i cunosc, pe Rusescu îl ştiu bine şi ştiu că poate să joace și 4-2-3-1 și 4-3-3” – Gigi Becali

270.000 de euro este cota actuală a lui Rusescu pe transfermarkt, ultima actualizare fiind făcută pe 29 mai 2018. Vârful cotării s-a înregistrat pe 5 iunie 2013, fiind 4,14 milioane de euro, acesta reprezentând biletul pentru transferul la Sevilla

3 iunie 2017 este data ultimului meci oficial al lui Raul Rusescu, el jucând 45 de minute pentru Osmanlispor în eșecul, 0-4, de la Beșiktaș. În această vară, gruparea din Ankara a retrogradat din prima ligă turcă și vrea să scape de jucătorii cu salarii mari, plus că numărul străinilor este limitat în divizia a doua

20.000 de euro pe lună i-a oferit Becali lui Rusescu în urmă cu câteva săptămâni, ofertă refuzată atunci de atacant. Acum Gigi îi propune 360.000 de euro pe an!

ADVERTISEMENT