ADVERTISEMENT
Life

Război între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. “Am o grămadă de dovezi şi ipostaze, dar nu vreau să-i fac rău”

Autor: Robert Cristea | 13.02.2021 | 10:47
Război între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, război total: "Nu vreau să-i fac rău, că dacă voiam am o gramadă de dovezi şi ipostaze”

Alex Bodi şi Bianca Drăguşeanu se împung din nou după ce diva a dezvăluit că a fost bătută. “Dacă asta aţi vrut asta primiţi”. Așa începe declarația de război a vedetei care anunță că, de această dată, nu va da înapoi și va merge până la capăt.

ADVERTISEMENT

Aceasta a decis să publice mai multe fotografii după bătaia primită de la fostul ei soț, Alex Bodi. Bianca a făcut acest lucru deoarece în presă ar fi apărut o poză cu fața ei desfigurată.

Totodată, a lămurit și misterul privind fotografia în care chipul ei este tumefiat. Se pare că acea ipostază este, de fapt, după o operație numită blefaroplastie și nu în urma unor violențe.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, declarații de război. ”Voi merge până la capăt”

“Pot aduce documente de la IML care atestă agresiunea fizică, degeaba scoatem poze cu mine când mi-am facut operaţia să justifice doi ani şi jumatate de vânătăi pentru că eu am avut faţa tumefiată inainte de blefaro şi şi după”, a spus Bianca Draguşeanu pentru Antena 3.

Diva susține că fostul soț a pus la dispoziţie poza respectivă pentru a justifica agresiunile la adresa ei.

“Este un dosar penal şi probabil acum a primit inştiinţare şi de această dată voi face ce nu am făcut de celelate dăţi, voi merge până la capăt”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Alex Bodi n-a întârziat să apară. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a declarat pentru Antena 3 că are şi el nişte imagini compromiţătoare cu vedeta, dar alege să nu le facă publice.

 “Nu vreau să-i fac rău, că dacă voiam am o gramadă de dovezi şi ipostaze. 

ADVERTISEMENT

Vreau să stau cât mai departe de acest scandal mediatic şi am vrut să o ignor, îmi traiesc viaţa diferit”, a declarat Alex Bodi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!