Life

Războiul de la Survivor România atinge cote înalte. Zanni, avertizat de logodnicul Elenei Marin

11.03.2021 | 11:10
Razboiul de la Survivor Romania atinge cote inalte Zanni avertizat de logodnicul Elenei Marin
ADVERTISEMENT

Războiul de la Survivor România dintre Zanni și Elena Marin a ajuns din Republica Dominicană la București. Andrei, logodnicul concurentei care s-a clasat pe primul loc săptămâna trecută în voturile publicului a vorbit despre conflictul acesteia cu Zanni și a lansat voalat câteva avertismente pentru cântăreț.

La finalul săptămânii trecute, după ce Elena l-a nominalizat spre eliminare, Zanni i-a declarat război fetei și a spus că va fi mult ma necruțător cu ea, asta după ce concurentul tatuat a încercat să cadă la pace cu fosta asistentă de televiziune înainte să înceapă nominalizările.

ADVERTISEMENT

Comportamentul lui Zanni față de Elena nu i-a picat bine logodnicul acesteia. Andrei a declarat că nu se aștepta ca Elena să îl nominalizeze pe Zanni, dar își dorea.

Logodnicul Elenei Marin intervine în scandalul de la Survivor România

Logodnicul preferatei telespectatorilor a mai declarat că își dorește ca partenera lui să nu sufere și că premiul este mai puțin important comparativ cu suferința pe care i-o poate provoca Zanni.

ADVERTISEMENT

„Sper că i-a dat încredere faptul că a ieșit favorită și să ducă mai ușor răutățile colegilor, răutățile în general.  Copilul ăsta, Zanni, a picat testul puterii când a devenit favorit. A pierdut măsura. 

Elena s-a consumat extraordinar de tare, dar chiar și atunci când i-a fost rău nu s-a cerut acasă. Pe mine m-a atras la ea exact sensibilitatea. Dacă va fi la fel pe viitor, poate să țină oricât. E un pic mai ambițioasă decât sensibilă”, a declarat Andrei.

ADVERTISEMENT

„Elena îl va ierta dacă își va schimba atitudinea”

Acesta a mai spus că s-a săturat să o mai vadă pe iubita lui suferind din cauza lui Zannidache și că dacă băiatul va continua să îi poarte pică Elenei va pierde cu siguranță.

„Nu mă așteptam să-l nominalizeze pe Zanni, dar speram. Din punct de vedere strategic, ar fi trebuit să îl nominalizeze pe Sebi.

ADVERTISEMENT

Zanni s-a lăsat conduc de antipatia față de Elena și a pierdut. Cât a fost dezinvolt, a fost plăcut de public. Va pierde în continuare dacă atitudinea lui va fi asta. Elena îl va ierta dacă își va schimba atitudinea. Eu îmi doresc mai tare ca Elena să nu sufere decât să câștige emisiunea”, a mai spus logodnicul Elenai Marin de la Survivor România în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube.

ADVERTISEMENT