Life

Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România. Faimosul a pus totul la punct

07.03.2021 | 12:21
Cum a vrut Zanni sa o elimine pe Elena Marin de la Survivor Romania Faimosul a pus totul la punct
ADVERTISEMENT

Zanni a vrut ca Elena Marin să fie eliminată de la „Survivor România” și nu are de gând să se lase până nu o vede pe dansatoarea Andreei Bălan plecată din Republica Dominicană. Faimosul a gândit o strategie prin care colega lui de echipă să fie eliminată. 

Cântărețul a încercat să atragă publicul de partea lui pentru a facilita plecarea Elenei Marin, cu care a avut numeroase conflicte de-a lungul show-ului.

ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor și-a propus să piardă intenționat al doilea joc pentru imunitate ca să o poată propune spre eliminare pe Elena Marin în cadrul Consiliului, însă ideea lui Zanni nu a avut deloc succes.

Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România. Faimosul a pus totul la punct

Se pare că Zanni nu va scăpa foarte cuvânt de Elena Marin, pentru că planul lui de o elimina pe dansatoare a fost un eșec. Artistul a vrut ca echipa lui să piardă jocul al doilea de imunitate, însă nimeni nu a cooperat cu el, pentru că Faimoșii nu au vrut să piardă intenționat în fața echipei adverse.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar fi plăcut pierdem jocul ăsta pentru o strategie întunecată, în care era aranjat să iasă Elena, să se ducă acasă”, a recunoscut Zanni.

„S-a pus problema de a se pierde acest joc și nu voiam. Acesta e jocul cel mai important pentru echipă, să nu plece nimeni de la noi și mi-e frică să nu fiu nominalizată”, a declarat Elena Marin la „Survivor România”.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș i-a spus lui Zanni că remarcile lui răutăcioase le-au ambiționat și ami mult pe fete să câștige jocul: „În timpul jocului, i-am spus lui Zanni ‘se pare că am cam dat astăzi, nu ne-am jucat pe teren, e bine să mai faceți, să mai spuneți să nu dăm totul, că așa câștigăm.’”

Zanni la Survivor România
Zanni a plănuit eliminarea Elenei Marin. Sursa foto: captură Kanal D

Elena Marin a alat de la planul lui Zanni

Planul lui Zanni a fost aflat și de Elena Marin, însă nu a demoralizat-o, ba chiar a făcut-o să dea tot ce poate în cadrul competiției sportive.

ADVERTISEMENT

„M-am ambiționat la auzul acestei strategii și mi-am dat seama că nu trebuie să mă plâng că cineva nu mă place, să încerc le fac pe plac și să-mi pierd energia. Trebuie să mă încarc pozitiv de orice aud, să mă focusez pe mine și să demonstrez și vom ajunge să jucăm individual”, a spus Faimoasa.

Zanni și Elena Marin sunt într-un continuu război încă de la începutul competiției, iar tânărul de 23 de ani are grijă să o taxeze mereu pe dansatoare pentru orice greșeală din competiție, chiar dacă nu este una importantă.

După ce Elena a vorbit despre suferința tatălui ei după câștigarea jocului de imunitate, Zanni a răbufnit și a spus că el a suferit ami mult decât toți colegii lui de la cel mai dur reality show.

„Mi-e somn, sunt rupt de foamne, nu am energie și nimic din ce se întâmplă în echipa mea nu mă trezește, nu e adrenalină, nu mă regăsesc deloc. Elena o dă în drame, păi unde suntem aici? Parcă o vedem pe Georgiana care a venit să-și caute tatăl.

Eu sunt șeful la suferință, ești nebun? Dacă spun eu poveștile mele, plânge lumea. Dar vin aici să le spun, cu asta mă bag în față, să vezi cât am plâns?  De-asta am câștigat, că ăla e bolnav și eu sunt îndurerat? Ce stăm să ascultăm?”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani...
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani 3-2
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină....
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut...
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni