Life

Răzvan Botezatu a răbufnit când a văzut scandalul dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru: ”Mârlan misogin”

Răzvan Botezatu a explodat când a văzut scandalul de la Survivor România 2021 dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru.
21.05.2021 | 12:17
Razvan Botezatu a rabufnit cand a vazut scandalul dintre Culita Sterp si Raluca Dumitru Marlan misogin
Razvan Botezatu intervine in scandalul dintre Culita Sterp si Raluca Dumitru Sursa foto: Facebook, colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu a răbufnit când a văzut scandalul de la Survivor România 2021 dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru, amicul Faimoasei făcându-l praf pe cântărețul de muzică de petrecere pentru comportamentul acestuia.

Răzvan Botezatu l-a făcut praf pe Culiță Sterp pentru ce i-a spus Ralucăi Dumitru

”Eu am văzut multe în viața mea, scandaluri, certuri… Dar ce a zis Culiță Sterp despre Raluca Dumitru depășește orice limită, nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva de la el. A ajuns deja să umilească o femeie doar pentru că nu îi cântă lui în strună, că are alte preferințe, că nu îl crede bărbatul fatal”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu, amicul Faimoasei Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a explicat Răzvan Botezatu, este încântat că Raluca Dumitru nu s-a exteriorizat în momentul în care era jignită de Culiță Sterp în ciuda faptului că vorbele care i-au fost adresate nu erau deloc niște complimente.

Raluca Dumitru si Culita Sterp
Raluca Dumitru si Culita Sterp, scandal fara precedent la Survivor Romania 2021 Sursa foto: captura Kanal D

”Culiță Sterp a dovedit că e un mârlan misogin, a arătat că și Simona Hapciuc, și Roxana Nemeș, și Alexandra Stau au avut dreptate când au vorbit urât de el. Mi se pare inadmisibil ca, sprijinit de Ștefan, să spui asemenea cuvinte unei femei, indiferent de cât de antipatică ți-ar fi”, mai spune, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu o vrea favorită de Raluca Dumitru la Survivor România 2021

Mai mult decât atât, reacția pe care a avut-o Raluca Dumitru, care nu a ripostat virulent, în tabăra Faimoșilor, atunci când era făcută cu ou și cu oțet de Culiță Sterp, l-a făcut pe Răzvan Botezatu să își dorească mai mult ca oricând ca Faimoasa să devină favorita publicului.

”Raluca a reacționat cu demnitate, nu i-a dat apă la moară. Iar violența îndreptată împotriva ei ar trebui să fie taxată de telespectatori, chiar dacă, încă, nu a bătut-o. Să iasă favorită publicului, îmi doresc, acum, să arate cei de acasă că nu tolerează un asemenea limbaj îndreptat împotriva unei femei”, a spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, consideră el, momentul în care Raluca Dumitru aruncă nisip spre Culiță Sterp este unul cu totul și cu totul justificat, având în vedere ce s-a întâmplat între ei.

”Raluca nu a început să plângă în momentul în care Culiță Sterp o jignea în ultimul hal. Nu, nu s-a victimizat deloc, nu a făcut ca altele de pe acolo. Dar i s-a reproșat că i-a aruncat nisip în ochi lui Culiță. Păi nu l-am văzut pe Culiță să reacționeze așa când alții, în preajmă, se băteau”, spune Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, acuzat că este fals

În altă ordine de idei, consideră Răzvan Botezau, Culiță Sterp nu își merită locul și imaginea pe care și-a creat-o la Survivor România 2021 de-a lungul celor cinci luni pe care le-a petrecut acolo.

”Culiță Sterp este foarte pervers, joacă doar la imagine. Nu spun că nu aduce puncte, spun doar că nu joacă corect. El găsește câte o victimă pe care o toacă și sunt întodeauna fete, de aceea zic că e misogin. Acum e Raluca, dar înainte au fost Roxana Nemeș, Simona Hapciuc, Alexandra Stan, ba chiar și Andreea Antonescu. Și, sincer, argumentațiile lui sunt doar pe ideea că el este bărbat, iar femeile nu îi pot face față”, mai spune Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru și Culiță Sterp, scandal fără precedent la Survivor România 2021

Scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp, desfășurat în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021, a avut parte de cuvinte grele, după ce cântărețuld e muzică de petrecere i-a spus modelului că ar fi falsă.

Doar că, din imaginile difuzate de Kanal D se poate observa că Faimsoul Culiță Sterp nu s-a limitat la asemenea caracterizări, acuzând-o pe Raluca Dumitru că ar fi cea care le cântă în strună lui Zanni și lui Sebastian, folosind însă termeni extrem de duri, din care nu au lipsit aluzii cât se poate de urâte la comportamentul brunetei.

ADVERTISEMENT