Life

Răzvan Botezatu le face praf pe Irisha și pe Elena Marin de la Survivor România! ”Nesimțita”

14.05.2021 | 12:00
Razvan Botezatu le face praf pe Irisha si pe Elena Marin de la Survivor Romania Nesimtita
Razvan Botezatu le face praf pe Faimoasele Elena Marin si Irisha de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu le-a făcut praf pe Irisha și pe Elena Marin după ce a urmărit reacțiile lor la adresa Ralucăi Dumitru, la Survivor România 2021.

Răzvan Botezatu nu a mai rezistat și le-a atacat pe Irisha și pe Elena Marin după ce acestea au avut ”de comentat” la adresa prietenei sale, Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

După că Irisha a dezvăluit că Raluca Dumitru și-a fi cumpărat imunitatea în fața băieților cu mâncarea, Răzvan Botezatu a luat foc la adresa modelului, și a decis să spună lucruri pe care, până acum, le-a păstrat doar pentru el.

Răzvan Botezatu a făcut-o praf pe Irisha

”Irisha uită cumva că Raluca Dumitru a făcut-o celebră? Că Raluca îi ruga pe șefii ei de la emisiune să o aducă, ca să o ajute? Irisha făcea orice, pe atunci, să devină celebră, iar acum, ca nesimțita, o atacă pe Raluca Dumitru. Urât, urât de tot”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu este revoltat că Irisha îi aduce acuzații prietenei sale, Raluca Dumitru, când vine vorba despre strategie și că spune că bruneta și-ar fi cumpărat imunitatea și prietenia băieților cu mâncarea pe care ar fi împărțit-o.

”Să fim serioși, Raluca a decis să împartă mâncarea, ce a făcut? Vreo crimă? Acolo este Survivor, nu vreun podium de modă! Raluca și-a făcut și ea o strategie, nu văd ce e rău în asta, iar dacă ea a decis să împartă, înseamnă că a gândit acest lucru cu mare atenție. Îi sunt alături 100%, cred că Irisha vorbește doar din gelozie”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT
Raluca Dumitru si Razvan Botezatu
Razvan Botezatu o apara pe Raluca Dumitru dupa acuzatiile care i-au fost aduse la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

În altă ordine de idei, susține Răzvan Botezatu, încă de la plecarea în Republica Dominicană între Irisha și Raluca Dumitru au fost mici fricțiuni, lucru pe care l-a observat fostul prezentator TV încă de la aeroport, pe când își conducea prietena.

”La aeroport am văzut-o pe Irisha, era deja figurantă, era cu nasul pe sus. Uitase că Raluca a ajutat-o, vorbea cu ea din vârful buzelor. Îmi venea să îi spun vreo două cuvinte, dar apoi îmi aminteam ce făcea la emisiune doar, doar să fie băgată în seamă și mi-am spus că nu are rost să intru în discuții”, a explicat, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu nu a cruțat-o pe Elena Marin

Când vine vorba de fosta lui colegă din televiziune, Elena Marin, Răzvan Botezatu este la fel de dur, mai ales că între Faimoasă și Raluca Dumitru sunt, deja, tensiuni.

”Elena Marin plânge, Elena Marin e atacată… Doar asta aud. Dar nimeni nu spune de ce este atacată. Adică, Elena, când a intrat Raluca la Survivor a fost corectă cu fosta ei colegă? Normal că Raluca nu o iartă pentru ce i-a spus, pe atunci”, a mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu o crede pe Elena Marin vinovată pentru toate scandalurile

Ba chiar, susține Răzvan Botezatu, bătaia din echipa Faimoșilor, cea dintre Ștefan, pe de-o parte, și Zanni cu Sebastian, pe cealaltă, este tot opera Faimoasei Elena Marin.

Stefan Bataie
Stefan sare la bataie cu Zanni si Sebastian, la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Kanal D

”Elena Marin i-a turnat venin în ureche lui Ștefan și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Ștefan a sărit să îl bată pe Zanni din cauza Elenei, nu pentru că i s-ar fi pus lui pata pe ăla. La Faimoși, situația este critică, Elena i-a învrăjbit pe toți, ea este de vină pentru că Ștefan sare la bătaie. Înțeleg că e Survivor, că se petrece în junglă, dar, totuși, vorbim de niște oameni”, a mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu, mai supărat și mai vehement ca niciodată.

Ștefan de la Faimoși se bate cu Zanni și Sebastian

Ediția de astăzi de la Survivor România 2021 aduce și o premieră pentru emisiunea difuzată de Kanal D. Mai exact, nervos din cale afară, în ciuda faptului că Elena Marin încearcă să îl liniștească, Ștefan sare să îl pocnească pe Zanni, intervenția lui Sebastian fiind una de natură să îl dărâme pe fostul portar, conform imaginilor difuzate în promo-ul emisiunii.

ADVERTISEMENT