Life

Originea conflictului dintre Elena Marin și Raluca Dumitru de la Survivor România. Răzvan Botezatu: „Elena se victimizează”

06.05.2021 | 17:26
Originea conflictului dintre Elena Marin si Raluca Dumitru de la Survivor Romania Razvan Botezatu Elena se victimizeaza
Elena Marin și Raluca Dumitru, noile rivale de la Survivor România
ADVERTISEMENT

Care este originea conflictului dintre Elena Marin și Raluca Dumitru de la Survivor România? Cele două faimoase ajung la cuțite în cel mai nou episod al reality-show-ului de la Kanal D din 6 mai, iar cei care le cunosc cel mai bine au vorbit despre acest conflict.

Raluca și Elena se cunosc destul de bine dinainte să fie concurente în competiția filmată în Republica Dominicană. Cele două au fost colege pe vremea când erau asistente tv, însă niciodată nu a existat vreo dispută între ele.

ADVERTISEMENT

Este foarte probabil să nu se fi suportat niciodată, iar acum toate sentimentele pe care le-au avut una față de cealaltă să iasă la iveală în cel mai nepotrivit context, într-un loc unde lupta cu foamea întunecă rațiunea!

De la ce a pornit conflictul dintre Elena Marin și Raluca Dumitru de la Survivor România?

Răzvan Botezatu, prietenul Ralucăi și Andrei, logodnicul Elenei Marin, au vorbit despre disputa dintre cele două invitați fiind la Teo Show, iar divergențele dintre fete s-au transmis și la cei care le apără în studiourile de televiziune.

ADVERTISEMENT

Răzvan a repetat de mai multe ori că Raluca dacă avea ceva împotriva Elenei o spunea de la bun început, pentru că nu este genul de persoană care să țină ceva ascuns în ea. Botezatu a mai spus că Elena Marin nu face niciun efort să se înțeleagă cu cei din jur, să își rezolve problemele, pentru că a văzut că victimizarea prinde foarte bine la public.

„Dacă tu mergi doar la testimoniale și vorbești doar cu publicul, de ce nu îl iei în parte pe fiecare? Se victimizează”, este observația interesantă pe care Răzvan a făcut-o cu referire la comportamentul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT
elena marin raluca dumitru
Răzvan Botezatu susține că Elena Marin nu face niciun pas spre înțelegere cu colegii ei, în timp ce logodnicul faimoasei crede că ceilalți concurenți nu folosesc un limbaj potrivit. Foto: captură Kanal D

Logodnicul Elenei: „Îmi doresc să-și revină”

Logodnicul Elenei spune că motivul pentru care iubita lui se trezește mereu în mijlocul conflictelor este pentru că ea e diferită de grupul majoritar, care are anumite obiceiuri și un anumit limbaj cu care ea nu este de acord.

„Din punctul meu de vedere, eu o felicit. Să vin la Survivor și să mă dau încolo și încoace cu tine să fiu ok, pe tv, nu. Pentru ce? Vorbesc de cuvinte obscene, de jigniri.

ADVERTISEMENT

Eu aș lua-o acasă pe Elena și mâine. Îmi doresc să-și revină, sunt convins că își va reveni și va aduce puncte. Dacă Elena era slabă din punct de vedere sportiv, era aici pe canapea”, a declarat Andrei la Kanal D.

 

 

ADVERTISEMENT