Life

Răzvan Botezatu și-a luat țeapă: ”Sunt supărat, dar nu pentru bani, ci pentru obraz”

Răzvan Botezatu a trecut, de curând, printr-un moment dificil, el fiind țepuit serios de meseriașii pe care îi angajase.
01.06.2021 | 18:23
Razvan Botezatu sia luat teapa Sunt suparat dar nu pentru bani ci pentru obraz
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu a decis, de curând, să renunțe la București pentru a se muta în casa părintească de la malul mării, motiv pentru care s-a apucat de renovări serioase.

Răzvan Botezatu, țepuit de meseriaș

Cum renovarea nu înseamnă doar zugrăvit, pus gresie și faianță, ci și mobilier nou, Răzvan Botezatu s-a pus pe treabă, investind sume serioase în casa în care a decis să se mute.

ADVERTISEMENT

Doar că, spre surpriza lui, mobilierul pe care l-a comandat și l-a plătit în avans nu a mai ajuns la el, iar acum nu mai poate da nici de meseriașul la care apelase.

”Ne mai luăm și țeapă în viață. Unui individ i-am comandat două dulapuri pe care i le-am și plătit de acum două luni. Acum însă mă rog de el să le aducă și, evident, degeaba, înșelăciunea este clară”, ne-a spus, supărat nevoie mare, Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu a decis să apeleze la Poliție

Răzvan Botezatu a recunoscut, pentru FANATIK, că nu neapărat pierderea unei sume de bani – și nu una mica – l-a deranjat cel mai mult, ci faptul că a fost înșelat de un om cu care a stat de vorbă.

”Normal, i-am făcut plângere la Poliție pentru înșelăciune. Sunt supărat, dar nu pentru bani, ci pentru obraz, mă deranjează că mai sunt oameni care, practic, ar face orice ca să înșele, să facă rău”, a mai spus Răzvan Botezatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Răzvan Botezatu rămâne optimist. ”Sper totuși să își fi dat seama că a greșit și că, într-un final, va aduce lucrurile pe care le-am plătit”, a precizat fostul prezentator TV.

Răzvan Botezatu s-a mutat pe Litoral

Răzvan Botezatu locuia într-un apartament cu două camere de lângă București, dar, la un moment dat, și-a dat seama că nu este o afacere prea bună, mai ales că spațiul devenise neîncăpător pentru el și pentru produsele pe care le vinde pe Internet.

ADVERTISEMENT

”Nu stătea nimeni în casa de la mare, iar eu, în București, plăteam chirie. Era absurd. Din banii de chirie fac renovările, iar spațiul este mai mult decât dublu, am loc suficient să depozitez toate produsele pe care le vând”, ne-a spus Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu s-a mutat la malul marii si a renovat casa parinteasca Sursa foto: Facebook

Așa că, acum două luni, Răzvan Botezatu a renunțat la Bucurșeti, s-a mutat la mare și, recunoaște el, a fost o decizie foarte inspirată din toate punctele de vedere.

”Am spațiu suficient acum, iar când am puțin timp liber dau o fugă la plajă dacă este vreme bună. Așa că, acum am și confort, și, important, pot să mă relaxez așa cum îmi place mie”, a mai spus Răzvan Botezatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT