Sport

Răzvan Burleanu îi dă peste nas lui Gigi Becali după ce FCSB a fost dezavantajată cu Rapid: „Să îi amintesc despre două meciuri”

Răzvan Burleanu i-a dat replica lui Gigi Becali după deciziile controversate de arbitraj la meciul Rapid - FCSB, scor 1-0.
26.04.2023 | 17:01
Razvan Burleanu ii da peste nas lui Gigi Becali dupa ce FCSB a fost dezavantajata cu Rapid Sa ii amintesc despre doua meciuri
Răzvan Burleanu a comentat arbitrajul la meciul Rapid - FCSB, scor 1-0: Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a comentat arbitrajul lui Horațiu Feșnic de la meciul Rapid – FCSB, scor 1-0, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii. Președintele FRF i-a dat replica lui Gigi Becali căruia i-a enumerat cel puțin două meciuri în care șeful fotbalului românesc este de părere că roș-albaștrii au fost avantajați.

Răzvan Burleanu îi dă peste nas lui Gigi Becali după Rapid – FCSB: „Să îi amintesc despre două meciuri”

Răzvan Burleanu a vorbit pe larg cu presa la finalul Adunării Generale a Federației Române de Fotbal. Președintele FRF a lansat săgeți către Gigi Becali și a comentat anunțul retragerii latifundiarului din fotbal. Totodată, Răzvan Burleanu l-a contrat pe patron după ce a criticat în termeni duri arbitrajul lui Horațiu Feșnic la derby-ul Rapid – FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că „centralul” trebuia să-i elimine pe Răzvan Onea și Dragoș Grigore după intrările extrem de dure la Florinel Coman și Andrea Compagno. „Dacă ar fi supărat în ceea ce privește neacordarea unui cartonaș roșu, sau două, sau a cartonașului galben la Albu, ar trebui să-și amintească despre cel puțin alte două meciuri.

Cel mai recent, meciul din etapa 25, jucat în deplasare, la Voluntari, când Edjouma din punctul meu de vedere ar fi trebuit să primească cartonaș roșu. La acea vreme nu am văzut niciun reprezentant al clubului FCSB care să spună că integritatea lui Armaș a fost pusă în pericol”, a declarat Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

„Dacă ne uităm în play-off toate echipele sunt nemulțumite”

Răzvan Burleanu i-a indicat lui Gigi Becali un alt meci în care consideră că roș-albaștrii au primit o decizie favorabilă. Omul din fruntea fotbalului românesc este convins că greșelile intenționate de arbitraj nu există în fotbalul din România.

„Ar trebui să ne amintim și de prima etapă, meciul cu U Cluj, în care Șerban în minutul 2 sau 3 ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu. Mă refer doar la aceste două meciuri, fiindcă avem deja o poziție oficială a CCA cu privire la ele.

ADVERTISEMENT

Altfel, dacă este să ne referim la întregul context, sunt sigur că fotbalul s-a curățat din 2014 până în prezent. Nu îmi place să văd erori. Dacă aceste greșeli sunt neintenționate, atunci intră pe procedura sportivă de sancționare. 

În ceea ce privește greșelile intenționate, mă îndoiesc că acestea ar mai exista. Care ar fi echipa avantajată? Dacă ne uităm la play-off, toate echipele sunt nemulțumite”, a mai spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu i-a luat apărarea lui Kyros Vassaras: „Un profesionist apreciat la cel mai înalt nivel de UEFA și FIFA”

În discursul-manifest pe care l-a avut, Gigi Becali l-a luat la țintă și pe Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor. Răzvan Burleanu i-a luat apărarea grecului care va susține joi o conferință de presă în care va vorbi despre prestația arbitrilor din România.

„Atunci când ne referim la domnul Vassaras și la atacul pe care-l vedem asupra lui, trebuie să ne uităm la el ca la un profesionist apreciat la cel mai înalt nivel, la nivel de UEFA și FIFA. Domnul Vassaras este astăzi instructor la UEFA și FIFA.

În ceea ce privește situația arbitrajului, mâine va fi o conferință de presă la care domnul Kyros Vassaras va fi prezent. Alături de el va fi și Alexandru Deaconu, managerul proiectului de implementare VAR. Îi voi lăsa pe ei să-și exprime punctul de vedere în ceea ce privește prestația arbitrilor”, a încheiat Răzvan Burleanu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT