Sport

Răzvan Burleanu, sfat pentru Gigi Becali după umilințele cu Silkeborg: „Să protejeze jucătorii de națională”

FCSB a suferit o înfrângere istorică împotriva celor de la Silkeborg. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, i-a oferit un sfat lui Gigi Becali.
14.10.2022 | 18:40
Razvan Burleanu sfat pentru Gigi Becali dupa umilintele cu Silkeborg Sa protejeze jucatorii de nationala
Răzvan Burleanu a comentat evoluțiile echipelor românești din Conference League. Seful FRF a lăudat-o pe CFR Cluj și i-a oferit un sfat lui Gigi Becali. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a rămas cu un singur punct în grupa B din Conference League. „Roș-albaștrii” au suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din Europa, scor 0-5 cu Silkeborg pe Arena Națională. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a comentat evoluțiile echipelor românești din Conference League.

Răzvan Burleanu, sfat pentru Gigi Becali după umilințele cu Silkeborg

Răzvan Burleanu a vorbit despre meciurile campioanei și vicecampioanei României din grupele Conference League la finalul ședinței Comitetului Executiv care a avut loc astăzi, 14 octombrie.

ADVERTISEMENT

Șeful fotbalului din România a confirmat perioada slabă pe care o traversează formația pregătită de Nicolae Dică și i-a oferit un sfat lui Gigi Becali. „FCSB trece printr-o perioadă mai dificilă, atât la nivel intern, cât și la nivel internațional. S-a văzut și aseară, cu Silkeborg.

Rămâne la latitudinea clubului ca în perioada următoare să ia cea mai bună decizie cu privire la relația cu suporterii și la protejarea jucătorilor cu potențial care ar putea să facă obiectul unui transfer în această iarnă sau anul viitor, dar și jucătorii care se află pe lista echipelor naționale”, a declarat Răzvan Burleanu la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, laude pentru victoriile CFR-ului cu Slavia Praga

Răzvan Burleanu s-a arătat fericit la finalul „dublei” dintre CFR Cluj și Slavia Praga. Ardelenii au câștigat atât partida tur, cât și partida retur în duelul cu fosta echipa a lui Nicolae Stanciu.

Șeful FRF crede în calificarea echipei lui Dan Petrescu în primăvara europeană. „CFR Cluj merită toată aprecierea noastră, toate felicitările noastre.

ADVERTISEMENT

A reușit o dublă victorie împotriva celui mai puternic adversar. Din punctul meu de vedere, CFR Cluj merită și poate să meargă mai departe”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu: „Am aprobat o investiție de peste 200.000 de euro în infrastructură, un nou teren la Buftea”

Astăzi, 14 octombrie 2022, a avut loc ședința Comitetului Executiv în care s-au luat mai multe decizii pe care șeful FRF le-a prezentat.

ADVERTISEMENT

Printre hotărâri se numără aprobarea unei investiții de peste 200.000 de euro pentru construirea unui nou teren la Buftea. De asemenea, Răzvan Burleanu a mărturisit că a fost implementată cea de-a 6-a înlocuire pentru toate meciurile care ajung în prelungiri.

Deciziile luate în urma ședinței Comitetului Executiv:

  • „Am decis să implementăm în fotbalul românesc cea de-a 6 înlocuire pentru toate meciurile care ajung în prelungiri. La Cupa României fusese deja implementată această măsură, hotărâre validată astăzi în Comitet”
  • „S-au aprobat sumele și termenii de plată pentru cluburile din Liga 2, atât drepturile TV, cât și contractul de sponsorizare în vigoare”
  • „Poziția noastră este permanent să oferim cele mai bune condiții pentru loturile naționale. Am aprobat o investiție de peste 200.000 de euro în infrastructură, un nou teren la Buftea. Unul dintre terenurile artificiale de acolo se va transforma într-un teren natural. Se va monta și o instalație de nocturnă”
  • „Am discutat despre cotele de jucători Under, mai ales pentru echipele care evoluează în Liga 3. Când am aprobat înființarea competiției Liga de Tineret, s-a creat un număr foarte mare de jucători tineri. Nu toți au avut posibilitatea să își găsească contracte. Ne interesează să asigurăm că putem să continuăm traiectoria de optimizare a potențialului celor mai buni jucători”, a mărturisit Răzvan Burleanu.

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „1x și sub 2,5 goluri” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT