Sport

Răzvan Burleanu, car de nervi după ce s-a întrerupt România – Kosovo! Fostul ministru de Interne, stupefiat. Foto exclusiv

Meciul România - Kosovo s-a întrerupt în minutul 19. Răzvan Burleanu a fost un car de nervi în lojă, în timp ce fostul ministru de Interne, Lucian Bode, a rămas stupefiat.
12.09.2023 | 22:34
Razvan Burleanu car de nervi dupa ce sa intrerupt Romania  Kosovo Fostul ministru de Interne stupefiat Foto exclusiv
Răzvan Burleanu, un car de nervi după ce s-a întrerupt România - Kosovo! Fostul ministru de Interne, stupefiat. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Meciul dintre România şi Kosovo s-a întrerupt în minutul 18, la scorul de 0-0, după ce ultraşii de la “Uniţi sub Tricolor” au afişat un banner “Kosovo Je Serbija”, tradus Kosovo e Serbia.

Răzvan Burleanu, un car de nervi după ce s-a întrerupt România – Kosovo!

Banca oaspeţilor a protestat vehement şi arbitrul francez Willy Delajod a oprit meciul. Timp de câteva minute, parlamentările au continuat pe teren, iar în minutul 22, francezul a trimis cele două formaţii la cabine.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK l-au surprins pe Răzvan Burleanu imediat după fluierul arbitrului. Preşedintele FRF a fost un car de nervi, s-a ridicat de pe scaun, a vorbit timp de câteva minute cu apropiaţii săi şi a părăsit loja.

Ulterior, preşedintele FRF a coborât la marginea terenului şi a încercat să îi convingă pe cei de la UEFA să permită continuarea meciului.

ADVERTISEMENT
Răzvan Burleanu, la marginea terenului.
Răzvan Burleanu, la marginea terenului.

Lucian Bode: “Nu este posibil aşa ceva”

Lângă el, fostul ministru de Interne, Lucian Bode, a rămas stupefiat şi le-a spus celor de lângă el: “Nu este posibil aşa ceva!”, în timp ce jucătorii părăseau terenul.

Lucian Bode, la tribuna oficială de pe Arena Naţională. Sursa: Fanatik
Lucian Bode, la tribuna oficială de pe Arena Naţională. Sursa: Fanatik

Căpitanul “tricolorilor”, Nicu Stanciu a fost la galerie pentru a-i convinge să nu mai aibă scandări la adresa adversarilor, dar suporterii din peluză au fost de neînduplecat.

ADVERTISEMENT

Scandările ultraşilor au continuat şi în momentele de pauză. Din peluză se auzea “Serbia, Serbia”, dar şi scandări împotriva FRF în timp ce jucătorii erau la vestiare.

Tribuna, reacţie surprinzătoare! A cerut evacuarea ultraşilor din Arenă: “Afară!”

Tribuna a avut o reacţie surprinzătoare şi s-a dezis de scandările ultraşilor de la “Uniţi sub Tricolor” şi a fost scandat în cor “Afară! Afară!”, adică ultraşii să fie evacuaţi din arenă.

ADVERTISEMENT

La 15 minute de la întreruperea meciului, jandarmii s-au poziţionat la gurile de intrare din peluză, fiind gata să intervină în caz că acest conflict ar fi escaladat.

Jandarmii, gata să intervină. Sursa: Fanatik
Jandarmii, gata să intervină. Sursa: Fanatik

România – Kosovo este un meci crucial din grupa I din preliminariile Euro 2024. “Tricolorii” au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne pe loc calificant, în timp ce pentru oaspeţi este singura şansă de a mai spera la turneul final.

  • 18 este minutul în care s-a întrerupt România – Kosovo
  • 30.000 de oameni participă la România – Kosovo
ADVERTISEMENT