Fotbal intern

Răzvan Ducan, portarul care a luat şase goluri de la Backa Topola, a plecat de la FCSB! Unde va juca

28.09.2020 | 15:15
Razvan Ducan portarul care a luat sase goluri de la Backa Topola a plecat de la FCSB Unde va juca
Razvan Ducan in meciul amical de fotbal dintre CS Coltea Brasov si FCSB, disputat pe Stadionul comunal din Tarlungeni, sambata 22 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB nu-l va mai avea în curte, măcar temorar, pe portarul Răzvan Ducan (19 ani). Acesta a jucat primul meci pentru formația lui Becali în Europa League cu Backa Topola, scor 4-4 (6-6 d.p, 5-4 d.p.).

Portarul va merge sub formă de împrumut pentru un sezon în eșalonul secund, la Turris Turnu Măgurele. Echipa antrenată de Erik Lincar poate să-i prelungească contractul tânărului jucător, a anunțat formația de ligă secundă.

ADVERTISEMENT

Portarul s-a născut chiar în județul Teleorman, la Videle. În stagiunea trecută, Ducan a fost împrumutat la FC Argeș, tot în liga secundă și a reușit promovarea cu piteștenii.

Cum a ajuns Ducan să fie titular cu sârbii

Ducan a fost titular în jocul pe care FCSB l-a disputat cu Backa Topola în turul secund din Europa League. El a primit șase goluri în 120 de minute, dar a bifat o  paradă în prelungiri și a reușit să apere un penalty al adversarilor.

ADVERTISEMENT

După acea partidă, Mihai Stoica a discutat despre modul în care tânărul portar a ajuns să fie folosit în primul 11. FCSB nu a putut conta pe primii patru portari: Vlad, Udrea, Niga și Târnovan.

“Andrei Vlad, titularul postului, a avut evoluții de excepție, dar s-a îmbolnăvit. Udrea era al doilea portar, a făcut COVID-19. A fost printre primii patru de la noi care au fost infectați. Acum ieșise negativ, dar este accidentat. Al treilea portar, Toma Niga, a făcut COVID-19 și el.

ADVERTISEMENT

Apărarea FCSB-ului suferă

Portarii lucrează împreună, riscul de infectare e mult mai mare la ei. Marius Popa, antrenorul cu portarii, e negativ, urmează să-și reia activitatea. Popică avea puterea de a insufla încredere portarului, dar nu a făcut deplasarea. Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Târnovan. E accidentat de mai bine de o luna, el era al patrulea portar”, a declarat Mihai Stoica în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Defensiva celor de la FCSB nu trece prin cele mai bune momente. Bucureștenii au încasat cinci goluri cu Poli Iași în campionat și șase în Europa League în jocul cu sârbii.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase și Sergiu Buș au discutat despre înfrângerea cu 5-2 în fața moldovenilor. Ei au fost supărați după acest meci. Tănase și Buș s-au întors în formația FCSB-ului după ce au avut coronavirus.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 3,25 este cota pentru “sub 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT